EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Casador

Casador

Ár:

Fedeztetési ár: Ár nélkül

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta vesztfáliai
Nem mén
Születési dátum 2019. január (5 éves)
Ló neve Casador
Színe pej
Magasság 0 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa növésben
Alkalmasság díjugratás
Képzettség kiképzés alatt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
Származása jelleg
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
„A német klasszikus”

Casador apja, Casallco a csak elit méneket felvonultató Schockemöhle istálló ménje. Casallco maga is nemzetközi Nagydíjak helyezettje, OS Reserve Champion. Több fedezőmén fia van már Németországban, köztük a 2018-as oldenburgi Champion, Cavoiro H. Legidősebb évjáratai már nemzetközi Nagydíj szintig jutottak díjugratásban. Casallco anyja, Zelda IV a fedezőmén Chocoprince teljes testvére, féltestvére a világbajnoki döntős Chasseur Ask Z-nek. Anyai apjának, Contendernek több mint 127 fedezőmén fia van szerte a világon.

Casador anyai apja a 2019-es év hannoveri ménjének választott Stolzenberg (Stakkato), többször volt top 50-es mén a világranglistán. Anyai nagyapja a német Sosath-istálló ménje, Landor S (Landadel), Bundeschampion, az év OS ménjének is választották. Casador vesztfáliai kancacsaládja adott már 1.60 m-en versenyző lovat, Amicello személyében (Acord II).

Casador az idei mecklenburgi ménvizsgán kapott tenyésztési engedélyt, a klasszikus német vérvonalat kedvelő sportlótenyésztők számára ajánljuk az idei évtől az FH mének kínálatában!

- Engedélyezve: HSH, Mecklenburg
- Érdeklődés: +30 966 0845
- Fedeztetés díja: 400 EUR, friss és mélyhűtött spermával
- Felállítás helye: Budapest, Nemzeti Lovarda