EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Flash

Flash

Tulajdonságok
Fajta hannoveri
Nem mén
Születési dátum 2010. május (13 éves)
Ló neve Flash
Színe sárga
Magasság 168 cm bottal - 170 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság fedezőmén
Képzettség versenyez
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása jelleg
Versenyez nem
Van eredménye díjlovaglásban
Leírás
Flash modern és elegáns megjelenésű mén, remekül illesztett nyakkal, finom nemes fejjel, jó láb és pata szerkezettel.
Mozgása könnyű, elasztikus, rugalmas, a fiatal lovak versenyén mindhárom jármódjára magas pontszámot kapott.
A ménvizsgán a szabadon ugrást is kiváló stílusban teljesítette.
Kiegyensúlyozott, nyugodt, jó idegrendszerű mén.
Rendkívül jó felépítésénél már csak munkabírása kiemelkedőbb. Együttműködő, kiváló a lovagolhatósága, intelligens, gyorsan tanul, igyekszik a lovasának megfelelni. Nehézosztályban versenyzik hazai és nemzetközi szinten, képzése a nagydíj irányába folyamatban.
Németországban tenyésztették, 2,5 évesen érkezett hazánkba.

Flash származása is kiváló: apja Sir Donnerhall 2006-ban megnyerte a 6 éves fiatal díjlovak világbajnokságát, és a mén teljesítményvizsgát. 6 német nemzeti bajnok ivadékát tartják számon és 97 licencel rendelkező fedezőmén leszármazottja van. Apai oldalon nagyapja a világbajnok Sandro Hit, aki számos címet, bajnokságot és elismerést nyert Németországban a Bundeschampionat-ban. A 2021-as WbfSh (World breeding federation for Sport horses) díjló mének világranglistáján az előkelő 1. helyen szerepel, míg Sir Donnerhall a 4. helyen.

Anyai nagyapja, Lancier, kiváló tulajdonságai között szerepel a lovasával való együttműködés, tökéletes díjló felépítés és ruganyos mozgás, melyeket nagymértékben örökít. Dédapja Donnerhall 118 Nagydíjgyőzelemmel mai napig az egyik legnagyobb legenda a díjlovaglásban. Háromszoros Világbajnok, kétszeres Európa bajnok. A világ egyik legmeghatározóbb vérvonala.

Flash összes eddig bemutatott csikója a HSH csikó Championátuson prémium minősítést kapott. Remek karakterét, ruganyos mozgását és kompakt felépítését kivétel nélkül örökíti az utódai számára.