EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Kisimov

Kisimov

Tulajdonságok
Fajta oldenburgi
Nem mén
Születési dátum 2016. január (8 éves)
Ló neve Kisimov
Színe pej
Magasság 172 cm bottal - 174 cm szalaggal
Magasság típusa növésben
Alkalmasság
Képzettség kiképzés alatt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez igen
Van eredménye
Leírás
Kisimov egy 3 éves impozáns megjelenésű, kiváló ugró képességű fiatal mén. 2018-ban németországi tenyésztési engedélyt kapott a Mecklenburgi Körungon, majd 2019-ben az MSLT által szervezett ménvizsga bajnoka lett.

Kisimov apja, Kannan, az egyetlen mén a világon, aki 2010 óta tagja a legjobb 12 ménnek a WBFSH ranglistája szerint. A méltán híres Voltaire utódja egy fantasztikus versenykarrier után vált elérhetővé a tenyésztők számára. Csikói kivételes képességeket mutatnak a nemzetközi porondon is, számos Grand Prix győzelmet tudhatnak magukénak. Kisimov féltestvére, Nino des Buissonnets, a 2012-es londoni olimpián tudott győzedelmeskedni Steve Guerdat lovaglásával. Kannan utódait erő, óvatosság és a komoly versenyszellem jellemzi.

Az anyai nagyapa, Cassus a világ egyik legismertebb ugróörökítőjének, Cassini I-nek az fia, aki számos sikeres utódot adott a lovassportnak. Cassus maga is sikeres volt a sportban, Christian Ahlmannal számos győzelmet szereztek világkupákon és a legmagasabb szintű versenyeken.