EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Sága

Sága

Tulajdonságok
Fajta sportpóni
Nem kanca
Születési dátum 2012. július (11 éves)
Ló neve Sága
Színe sárga
Magasság 144 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság
Képzettség versenyez
Jellemzők
Származása jelleg
Versenyez igen
Van eredménye
Leírás
Eladó Sága, egy szuper és mindig dobogós sportpóni
Fájó szívvel, de eladásra kínáljuk kislányom imádott sportpóniját, mert kinőtte. Sága egy 2012-es születésű, sárga kanca, kb 144cm bottal, kedves, aranyos, egyszerű lovaglású és együttműködő, szőrén is kényelmes póni, első lábaira patkolva, legelős+boxos tartásban van. Teljesen egészséges, napi munkában és versenykondiban van. Pályán, terepen, fedelesben egyaránt szépen dolgozik, ismeri a jártatót is. Szinte csukott szemmel bójázik, rudazik, cavallettizik, szívesen és mindent ugrik. Nem nézegetős, nem bakolós, egyszerű lovaglású ló. Nem menős és nem hajtós. 100%-osan egészséges. Telente nyírva és takarózva van, a takaróra vigyáz. A nyírást és nyáron a slagozást is egyaránt jól viseli, kiköthető, vezethető, futószáron mindkét kézre szépen és szóra dolgozik. Lószállítóra simán felmegy, illetve elvan kikötve mellette. Rendszeresen oltott, féreghajtott, tápozott ló, érvényes vérvétellel.
Szabadidős versenyek rendszeres résztvevője lányommal, ügyességiben, díjugratásban és díjlovaglásban (E8) is. Ahol elindult, helyezést ért el.
Szabadidős Szuperdöntőn országos bajnok 2022-ben is, ill. tavalyról két bajnoki második helyezése is van.
Az 2022-es Equina kupasorozatot ugró kategóriáját, és előtte a Gombai fedeles kupasorozat ugró stílus döntőjét is megnyerte.
Országos Szabadidős ló ranglistán 2021-ben ötödik, 2022-ben negyedik a több száz ló között, de ellentétben a többi helyezett lóval, őt csak egy lovas, a lányom lovagolta mindvégig. Könnyű, fordulékony lovacska, stílusversenyen általában 8 körüli stíluspontot kap és sok sok első helye van.
Versenyeredményei nyomon követhetők: https://szabadidonevezes.hu/#/Competitors/Horse?id=81015
Kislányom mióta vettük, 4 éve rendszeresen lovagolja, előtte egy kisfiú versenyzett vele ügyességi kategóriában és két éven keresztül nyerte vele az MLSZSZ országos döntőt.
A póni a család szeme fénye, így csak nagyon JÓ HELYRE adjuk, lehetőség szerint olyannak, aki kamatoztatja tovább a tudást, ami benne van. Helyileg Ócsán, az Equina Lovasfarmon található. Irányár: 9 500 EUR