EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Dasvidaniya "F"

Dasvidaniya "F"

Tulajdonságok
Fajta magyar sportló
Nem mén
Születési dátum 2016. január (8 éves)
Ló neve Dasvidaniya "F"
Színe sárga
Magasság 170 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa növésben
Alkalmasság díjugratás
tenyésztés
Képzettség kiképzés alatt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez igen
Van eredménye díjugratásban
Leírás
„A prémium hazai”

Dasvidaniya F, HSH fedezőmén. Tenyésztési engedélye megszerzése után közvetlenül a díjugrató sportban is bemutatkozott, az idei lesz a harmadik versenyszezonja. A korosztályos stílusversenyek többszörös helyezettje. Fiatal kora ellenére utódai máris kiváló minősítéseket szereztek a tenyésztői rendezvényeken. Az utóbbi évek rendkívül erős HSH Csikóchampionátus mezőnyeiben többek közt Reserve Champion címet szerzett kancacsikója, de minden felvezetett csikója „prémium” minősítést kapott.

Apja, Kalimeris D’Ariel Nagydíj szinten versenyzett Hevessy Barnabással, hatalmas képességét számos utódjának örökítette. Nagyapja, Diamant de Semilly, az utóbbi évtized egyik legmeghatározóbb ménje, aki jelenleg Chacco-Blue után a második a fedezőmének világranglistáján. Apai nagyanyja, a sztárkanca Erica D’Ariel, akinek hat csikója jutott Nagydíj szintig, köztük Kalimeris édestestvérei, a fedezőmén Muscaris D’Ariel és a nemzetközi Nagydíjas Prunella D’Ariel.

Anyja, Final Destination Z, az MSLT elit kancája, Nagydíj szinten versenyzett Magyarországon és a környező országokban is. Nagyanyja több Nagydíj szinten versenyző lovat adott. Anyai apja, Zeus olyan sztárokat adott az ugrósportnak, mint Zandor Z, 21 fedezőmén fia van és a világ legjobb ménjei közt tartják számon.

Aki minőségi sportlovat szeretne viszontlátni a versenypályákon, bátran válassza ezt a magyar tenyésztésű mént az idei FH kollekcióból!

- Marmagasság: 170 cm
- Fajta: Magyar Sportló
- Engedélyezve: HSH
- Érdeklődés: +30 966 0845
- Fedeztetés díja: 300 EUR, friss és mélyhűtött spermával
- Felállítás helye: Budapest, Nemzeti Lovarda