Médiaajánlat

A Riderline Magazin online felületein

Riderline: érj el PRÉMIUM lovas közönséget!

Exkluzív hír- és tartalomszolgáltatással a Riderline Magazinban folyamatosan beszámolunk a hazai és nemzetközi lovas élet legfrissebb és legizgalmasabb történéseiről - és ezzel nemcsak megszólítjuk, de egy helyre is gyűjtjük hazánk prémium, fizetőképes lovas keresletét. Fő célcsoportjaink egyrészt a rendszeresen lovagló vagy aktívan versenyző lótartók, valamint az utánpótlás lovasok.

Ha tehát őket szeretnéd elérni, jó helyen jársz: hétéves szakmai tapasztalatunkat és a rendelkezésünkre álló marketing eszközöket felhasználva segítünk, hogy lovas termékeid, szolgáltatásaid a Riderline felületein keresztül a lehető legtöbb érdeklődő lovashoz eljussanak. Biztosan egyetértesz azzal, hogy a teljes hazai lovasélet profitál abból, ha a lovasok, lótartók, lovas szakemberek egy helyen, a Riderline Magazinban megtalálhatják a számukra érdekes, fontos, minőségi, szakmailag helytálló friss híreket és információkat - vagy épp a legkedvezőbb ajánlatokat. A következő megjelenés-típusok és szolgáltatások közül választhatsz:

Érj el egy PRÉMIUM lovas közönséget a Riderline Magazin felületeinek segítségével!


Publikáld cikkeidet a Riderline Magazinban

Jelentesd meg saját híreidet a Riderline Magazinban! Van egy remek lovas terméked vagy egy szuper lovas szolgáltatásod? Írj róla PR cikket (ez lehet például: beharangozó, beszámoló, hír, termékajánló, ismeretterjesztő cikk, vagy írhatsz a referenciáidról is) és mutatkozz be egy PRÉMIUM lovas közönségnek! Ha nincs kész anyagod, segítünk: profi szövegíró és fotós csapatunk ugrásra készen várja jelentkezésedet! A publikálásban a következő lehetőségek közül választhatsz:

 • Felszerkesztjük cikkedet az általad küldött szöveggel és képanyaggal
 • Szükség esetén jogtiszta illusztrációt biztosítunk szövegedhez a Riderline adatbázisából
 • Vállalunk helyszíni fotózást és a készített képek retusálását
 • Írhatunk cikket telefonos interjú alapján vagy helyszíni kiszállással
 • Szponzorálhatsz is egy cikket: egy, a Riderline által írt cikk alján elhelyezett "a cikk megjelenését az XY támogatta" felirattal és kattintható logód elhelyezésével
 • Megjelenhetsz saját termékeiddel vagy szolgáltatásaiddal a Riderline termékajánló cikkeiben
 • Anyagod természetesen felkerülhet a Riderline Magazin nyitóoldalára (akár vezető hírként is az oldal tetejére, vagy a "Kiemelt hírek" illetve a "Magazin" vagy a "Rendezvényajánló" rovatunkba) és a vonatkozó kategória-oldalakra (pl. Takarmányozás oldalunkra)

Indíts bannerkampányt a Riderline oldalon

Szeretnél új ügyfeleket, vásárlókat szerezni vagy termékedet bevezetni a lovas piacra? A megoldás egy kampányszerű hirdetés lehet, melynek kulcsa egy-egy grafikailag jól összeállított, figyelemfelkeltő kreatív. A többféle zónában megjelenő reklámodat szinte mindenki látni fogja, aki a Riderline Magazint oldalait böngészi és cikkeinket olvassa. Ilyen opciók közül választhatsz:

 • Kampányodat futtathatjuk a Riderline Magazin frekventált pontjain (középen, a jobb oldali sávban és a lábléc felett) az általad beküldött 728x90, 300x250 illetve 300x600 px-es jpg, gif vagy html5 kreatívval
 • Vagy igény esetén a Riderline grafikus kollégái is szívesen elkészítik hirdetésedet
 • Ha egyszerű és állandó megjelenést szeretnél, kérheted partnerlogód elhelyezését a Riderline láblécében is


Posztolj a Riderline Facebook oldalán

Lehet gyorsan és hatékonyan hirdetni? A válasz igen! Érj el egy közel 28.000 lovasból álló PRÉMIUM célközönséget a Riderline közösségi oldalán keresztül! Biztosan Te is azt szeretnéd, hogy lovas termékeid, szolgáltatásaid, akcióid, aktuális ajánlataid egyszerűen és gyorsan eljussanak a lehető legtöbb érdeklődő lovashoz. A megoldás: posztolj a Riderline Facebook oldalára!

 • Kérheted, hogy a Riderline Magazinban a webes felületünkön már megjelent cikkedet posztoljuk
 • Vagy továbboszthatjuk a saját közösségi oldaladra kitett bejegyzésedet
 • De választhatsz teljesen új megjelenést is, akár képes poszt, akár képgaléria formájában - ráadásul itt a leírás részben a linkedet is el tudjuk helyezni
 • A legtöbb lovast viszont akkor érheted el, ha posztod mellé szponzorációt is igénybe veszel, hiszen ilyenkor bejegyzésedet fizetett promócióval tesszük még hatékonyabbá, kimondottan a lovas célközönség számára
 • Ha igazán szeretnéd felkelteni a figyelmet, a Facebook borítóképünk (cover) cseréje remek alkalom lehet erre


Küldj hírlevelet a Riderline feliratkozói listájára

Már kiaknáztad a saját címlistádban rejlő összes lehetőséget? Itt az alkalom, hogy a miénket is használd! A Riderline hírlevelére már több mint 4.900 lovas iratkozott fel, ráadásul olvasóink tábora egyre gyorsabban és dinamikusabban nő. Érd el őket ajánlatoddal egyszerűen, e-mailben:

 • Választhatod a Riderline hírleveleiben való megjelenést (amikor csak egy kisebb önálló blokkot kapsz benne)
 • Vagy kérheted a mi címlistánkra a saját, egyedi DM leveled kiküldését is


Indíts nyereményjátékot a Riderline oldalon

Gondoltad volna, hogy egy nyereményjáték indításával Te is csak nyerhetsz? Céged, márkád, terméked és szolgáltatásod könnyen és gyorsan népszerűvé válhat, ha részben vagy egészben ingyenesen elérhetővé - vagyis megnyerhetővé válik. Nincs más dolgod, mint felajánlani a nyereményt - és a Riderline csapata máris megszervezi hozzá a kampányt: Facebook posztokkal, nyitóoldali és banneres megjelenésekkel, hírleveles értesítéssel.


Építsd adatbázisod a Riderline segítségével

Kíváncsi vagy, milyen trendek uralkodnak jelenleg a lovas piacon? Szeretnéd tudni, mire van szüksége a lovasoknak? Vagy épp mit vásárolnának meg a legszívesebben? Már több mint 26.000 lovas követi a Riderline Facebook oldalát és 4.900-nál is többen iratkoztak fel hírlevelünkre - nincs más dolgod, mint megkérdezni őket! Mi elkészítjük és publikáljuk kérdőívedet, majd meghirdetjük egy hatalmas online kampánnyal - aztán a beérkezett válaszokat természetesen átadjuk Neked, csak győzd feldolgozni.


Értesítsd a médiát sajtóközleményben

Szenzáció a láthatáron? Versenyt, szemlét rendeztél, vagy világrengető újdonságot vezetsz be a lovas piacra? Netán épp nálad áll szolgálatba a robotzsoké? Ha olyan lovas híred van, ami az esti Híradóban is megállná a helyét, értesítsd róla a hazai és a nemzetközi sajtót! Segítünk a sajtóközlemény megírásában és kiküldésében, akár angol nyelven is.


Mutatkozz be saját reklámfilmeden

Van már saját reklámfilmed? Ha van, akkor azért, ha nincsen akkor meg éppen azért válassz a Riderline videós szolgáltatásai közül:

 • Reklámfilmedet bejátszhatjuk a Nemzeti Lovardában kihelyezett ledfalunkon vagy a Riderline TV-n látható élő közvetítések alatt a versenyszámok szünetében
 • Szívesen el is készítjük saját image-filmedet, profi felszereléssel, drónnal, gyakorlott és lovakhoz értő forgatócsoporttal, tapasztalt vágókkal állunk rendelkezésedre, hogy a legjobb szögben, a legszebb színben mutassuk be lovas vállalkozásodat!


Készíttesd el velünk lovas grafikáidat

Logó? Animált logó? Arculat? Névjegy? Plakát? Szórólap? Programfüzet? Bármelyikre legyen is szükséged, elkészítjük Neked! Mi itt a Riderline-nál mindannyian lovasok vagyunk (még a grafikus kollégák is), így biztosan hamar megtaláljuk a közös hangot, hogy kiadványod lovas szemmel nézve is a lehető legszebb és persze a leghatásosabb legyen.


Kérj élő közvetítést versenyeidről

Versenyt rendezel és azt szeretnéd, ha mindenki látná? Túl kevés néző fér be a fedelesedbe és szeretnéd kivetítőn is prezentálni az eseményeket, hogy a büfében ülve kényelmesen nézhesse az összes érdeklődő? Vagy azt akarod, hogy a saját Facebook oldaladról menjen az "élőzés"? Mindenre tudunk megoldást: az élő sztrímelés segítségével senki sem fog lemaradni! Profi kamerákkal és csapattal a legjobb szögből mutatjuk majd az eseményeket, melyeket igény szerint a Riderline Magazin TV rovatában vagy Facebook oldalunkon is élőben lehet nézni.


Béreld tőlünk a technikát

Versenyhelyszíneknek ajánljuk: díjugrató vagy fogathajtó versenyt rendeznél, de nincs saját fotocellád? Azt szeretnéd, ha a verseny minden izgalmas pillanata jól látszódna egy kivetítőn? Bérelj tőlünk FEI által elfogadott TAG HEUER fotocellát és/vagy ledfalat - és tedd még színvonalasabbá rendezvényedet!


Partnerünk ajánlata: itt a helyed egy PRÉMIUM helyszínen, a Nemzeti Lovardában is!

A felújított Nemzeti Lovarda kapuja nemcsak minden lovas hanem minden lovas vállalkozás számára is nyitva áll. Ha egy igazán nagy múltú létesítményben szeretnél hirdetést kihelyezni vagy üzlethelyiséget bérelni, ahol szinte valamennyi verseny és lovas program teltház előtt zajlik, akkor ezeket a megjelenési lehetőségeket pont Neked találtuk ki!


A felújított Nemzeti Lovardában rengeteg lovas fogja látni kihelyezett hirdetéseidet (Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfoto.hu)

Kihelyezheted nálunk molinóidat, zászlóidat, roll-upjaidat, szórólapjaidat - így garantáltan mindig a lovasok szeme előtt leszel. Versenynapokon lehetőséged van saját hoszteszeiddel szórólapokat osztani, vagy akár önálló standoddal, mozgó lovasboltoddal is kitelepülhetsz. Ha pedig a kimondottan a versenyzők a célcsoportod, vállaljuk, hogy a versenyirodában történő regisztrációkor átadjuk nekik szóróanyagaidat.

Ha azt szeretnéd, hogy céged, márkád nevét mindenki megjegyezze, kérj versenyszám-névadó szponzorációt a Nemzeti Lovardában megrendezésre kerülő díjugrató versenyeken! Ha van szponzor-akadályod a céged logójával ellátott kitörőkkel, akkor pályaépítőink természetesen a Te ugrásodat is beletervezik a szponzorált versenyszám pályájának kialakításába. És valljuk be, mi sem mutat jobban, mint amikor az ünnepélyes eredményhirdetésre a Te kitörőid mellett felállított dobogón kerül sor...

Állandó telephelyet, irodát, üzlethelyiséget keresel? Jó hírünk van: limitált számban vannak még kiadó területek a Nemzeti Lovardában! Kiváló megközelíthetőség autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, vadonatúj, dizájnos és energiahatékony épületek - és persze lovasok és lovak minden mennyiségben: ez vár Rád és cégedre, ha a Nemzeti Lovardába költözöl. Ráadásul szinte minden hétvégén van valamilyen verseny vagy lovas program, ami potenciális vevőid sokaságát vonzza - egyenesen a Te üzletedhez, irodádhoz.

Merj nagyot gondolni: szervezz saját programot, klubnapot, lovasbemutatót, családi napot a Nemzeti Lovardában! Bérbe veheted tőlünk a Nagy- és Kisfedelest, a kinti ASE pályát vagy akár az egész Regale Arénát is, zsűritornyostul. Igény szerint kérhetsz fűtést, világítást, hangosítást, ledfal-üzemeltetetést, pálya-, mentő- vagy biztonsági szolgálatot is.

A Tattersal egy igen exkluzív, ugyanakkor tradicionális helyszín, ahol lovas múlt - jelen - jövő találkozik. Ha közgyűlést, fórumot, előadást, oktatást, továbbképzést vagy hasonlót szervezel, nincs is megfelelőbb hely, mint a Nemzeti Lovarda! Kibérelheted akár a Tudásközpont teljes auláját (ahol 100 fő is kényelmesen elfér, és beépített projektor segíti az előadásokat) vagy ha kisebb a létszám, akkor tárgyalótermeink egyike is kényelmes találkozási lehetőséget biztosít.

A Kóbli felújított műemléképületében pedig akár nagyszabású társadalmi események, ünnepségek, divatbemutatók vagy zenés-táncos rendezvények, lovasbálok is rendezhetők; ráadásul a technika vagy a dekoráció biztosításában is szívesen segítünk. A Kóbliban többféle catering-lehetőség gondoskodik az éhes lovasok ellátásáról; étteremhelyiség és büfé is rendelkezésedre áll. És ha belépődíjas a programod, a Kerepesi úti bejáratnál lévő jegypénztár-épületet is igénybe veheted.

Ajánlatkéréssel fordulj hozzánk bizalommal az info@riderline.hu központi e-mail címünkön.