EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Zapatero VDL

Zapatero VDL

Ár:

Fedeztetési ár: 168.500 Ft

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta holland sportló (KWPN)
Nem mén
Születési dátum 2004. május (19 éves)
Ló neve Zapatero VDL
Színe pej
Magasság 168 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
fedezőmén
Képzettség
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez igen
Van eredménye díjugratásban
Leírás
Apja, a legendás Chin Chin 1988-ban öt egymás követő alkalommal nyerte meg a Világkupa Észak-Amerika Liga fordulóját, részt vett a seoul-i olimpián, ahol egyéni hatodik helyezést ért el. Négy évvel később Barcelonában is jelen volt az olimpián. 1989-ben és 1990-ben döntős a Világbajnokságon Dortmundban és Tampaban.

Zapatero anyja, az „Elite és Sport” kanca Manieta, Brugman’a Princess néven nemzetközi szinten versenyzett és megnyerte a 4 éves kategóriában a holland bajnokságot. Nagyanyja Anita „Teljesítmény” („Prestatie”) kanca, részben a nemzetközi ugrolónak, Orlandónak köszönhetően.

Három éves korában Zapatero Reserve Champion a Ménszemlén, egy évvel később Reserve Champion 110 cm-n a Ménbajnokságon. Három évvel később, 7 éves kategóriában döntőbe került a Holland Bajnokságon és második helyezést ért el a Geesteren-i Youngster Tour döntőjében.

2015-ben Jessica Kürten-nel a nyeregben GP győztes a KWPN Mén Show megmérettetésén, 2013-ban VHO Trophy nyertes. További csodálatos eredményeket értek el együtt, mint például hatodik hely az Ebreichsdorfi GP-n, hetedik helyezés a Salzburgi Championátuson, nyolcadik helyezés az Oliva GP-n és tizedik hely a WC Zürich megmérettetésen.

A későbbiekben Robert Vos-al a nyeregben Medium Tour Final in Wierden első helyezett, megnyert egy versenyszámot a CSI De Wolden-en és egy bámulatos hetedik helyezést értek el a Kiel-i Championátuson.

A Zapatero utódok kezdetektől megragadták a figyelmet az árveréseken és a díjugrató arénákban egyaránt. A legidősebb leszármazottak már Grand Prix szinten versenyeznek.
Datero a Knokke-i Grand Prix hatodik helyezettje, Dyango VDL ötödik a Treffen-i GP-n majd hatodik helyezést ért el a Vestfoldi GP-n. Ziro Percent negyedik az Ising am Chiemsee Nagydíjjon, Don Juan H Ciekocinko Nemzetek Kupája Győztes. Fascinating Fortuna több versenyszámot nyert a hét éves korosztályban Valkenswaard-ban és Opglabbeek-ben. DHI Zulu megnyerte a hétévesek korosztály számot Zuidwolde-ban.

Zapatero fia, Flying Dream KWPN fajtában engedélyezett mén, a 70 napos KWPN Mén Teszt Championja.

Zapatero utódjai több árverésen igen magas összegekért keltek el: VDL Freedom LAN 175.000 dollárért kelt el a WEF Sport Horse aukción, Egmond W 80.000 Euróért lelt új gazdára a 2015-ös Wolden-i Summer Sale árverésen. Fascinating Fortuna 68.000 euroért, Zapco of the 2 Notes Z 58.000 euróért került eladásra a Holland Sport Horse Sales árverésen. 2014-ben Ferimain TH a Dutch Sport Horse Sales egyik legdrágábban értékesített lova volt (235.000 Euró).

Zapatero: új vérvonalak. Típus és sport.

Bővebb információ:

http://www.mezohegyesilokorhaz.hu/fedezomenek/friss-sperma