EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Chapman Blue Ps

Chapman Blue Ps

Ár:

Fedeztetési ár: 100 000 Ft felett

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta oldenburgi
Nem mén
Születési dátum 2018. január (6 éves)
Ló neve Chapman Blue Ps
Színe pej
Magasság 0 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
fedezőmén
Képzettség belovagolt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez igen
Van eredménye díjugratásban
Leírás
Apai és anyai apai oldalán a sportlótenyésztés elmúlt húsz évének legnagyobb hatású fedezőménjeit és legjobb sportlovait találjuk:
- Chacco-Blue: világranglista vezető
- Sandro Boy: világkupa győztes
- Baloubet du Rouet: olimpiai bajnok

Chapman Blue PS kancacsaládja számtalan nagydíjas ugrólovat adott.

Chacco-Blue: A mén neve „varázsszó” az utóbbi évek sportlótenyésztésében. Évek óta fölényesen vezeti a fedezőmének világranglistáját, utódai rekord árakon kelnek el a világ legnevesebb aukcióin. Vérvonala talán túlzás nélkül minden sportló kancára javító hatású. A tokiói olimpiai döntőben 3 utódja szerepelt, köztük az olimpiai bajnok és a jelenleg a világ legjobb lovának tartott Explosion-W.

Chapman Blue PS a mecklenburgi ménvizsgán 2022-ben kapott tenyésztési engedélyt. Nagyanyja, a Baloubet du Rouet apaságú OS kanca, Baloudana Gregory Wathelet-val nemzetközi Nagydíj (1.60 m) szinten versenyzett, 6 csikója(!) szintén Nagydíj szinten versenyez. Chapman Blue két nővére szintén nehéz kategóriás ugróló.

A mén nagy népszerűségnek örvendett a 2022-es szezonban, 2023-ban több mint 40 csikója születik Magyarországon. Elsőrangú genetikával, kifogástalan küllemmel és kimagasló képességgel várja az idei évben is a kancákat!