EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Chico BZ

Chico BZ

Ár:

Fedeztetési ár: 100 000 Ft felett

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta zangersheide
Nem mén
Születési dátum 2018. január (5 éves)
Ló neve Chico BZ
Színe szürke
Magasság 0 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
fedezőmén
Képzettség belovagolt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
Chico B Z a 2021-es HSH ménvizsga Ambassador ménje, azaz az import mének championja. A több mint 50 felvezetett ménből a legmagasabb pontszámokat kapta a szabadonugró feladatra.

2021-es első fedeztetési idényében nem meglepően kiemelkedő érdeklődés mutatkozott iránta a tenyésztők részéről.

Apja, Chacoon Blue jelenleg az egyik legdivatosabb ménnek számít a világ sportlótenyésztésében. A Schockemöhle Istálló első számú ménje méltó utódja fantasztikus apjának, Chacco-Blue-nak. Nem meglepő módon tökéletes lábtechnikáját és baszküljét 10 pontra értékeltek körungján, fiatalkori sikerei zárásaként ezüstérmes volt hétévesen a Bundeschampionátuson.

CSI*** Nagydíjak helyezettje, a hannoveri olimpiai bajnok, Askan kancacsaládjából, ami 30(!) fedezőmént és számtalan sikeres sportlovat adott. Chacoon Blue utódai az aukciók legmagasabb áron értékesített egyedei közé tartoznak, fiatal kora ellenére több mint 15 fedezőmén fia van.

Anyai apja, a világhírű Roelofs Istálló ménje, Tolan R Namelus R után, aki az olimpiai bajnok Triplle X III-at, illetve Nintendert adta. Az anyai dédapa, Berlin világ- és Európa-bajnok Gerco Scröderrel. Chico B Z kancacsaládja olyan nemzetközi 1.60 m-en versenyző ugrólovat adott, mint nagynénje, Chica B Z. A szürke kanca CSI*** Nagydíjak helyezettje a svájci sztárlovassal, Martin Fuchs-szal.

Chico B Z első csikói 2022-ben születtek, minden bemutatott csikója prémium minősítést szerzett a Csikóchampionátuson, valamint a mén és a kanca kategóriában is helyezettek voltak. Két csikója az őszi online aukció keretében Németországba és Belgiumba került értékesítésre. A minőségi befektetést kedvelő tenyésztőknek ajánljuk az idei évben is.