EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Chin Chin Van Eijkhof z

Chin Chin Van Eijkhof z

Ár:

Fedeztetési ár: 100 000 Ft felett

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta zangersheide
Nem mén
Születési dátum 2019. január (5 éves)
Ló neve Chin Chin Van Eijkhof z
Színe sárga
Magasság 0 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa növésben
Alkalmasság díjugratás
Képzettség kiképzés alatt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
Chin Chin azon kevés mének közé tartozik, akik két olimpián (Szöul és Barcelona) is részt vettek, előbbin az egyéni 6. helyezést szerezte meg, ezt követően két világkupa-döntőben is helyezett volt mexikói lovasával.

A jelenleg is legjobbnak tartott kancacsaládok apaménje, gondoljunk csak Querly Chinre (Querly Chin – de Muze vonal) vagy Ta Belle van Sombekére (Glock’s London és Taran de la Pomme anyja). Lánya, Usha van’t Roosakker vonala jelenleg az egyik legnépszerűbb kancavonal az online embrióaukciókon.

Az ő fia továbbá a BWP Ambassador Phin Phin és a VDL ménes egyik legnépszerűbb ménje, Arezzo.

Chin Chin van de Eijkhof anyai apja Darco, aki szintén a barcelonai olimpia résztvevője és helyezettje volt, világkupa-döntő és világbajnoki helyezett, öt évig vezette a fedezőmének világranglistáját, jelenleg is top 50-es mén. Legismertebb utódai Parco és Otterongo, Winningmood és Mclain Ward sztárkancája, Sapphire.

Sapphire neve más módon is kapcsolódik a pedigréhez, hiszen Eijkhof dédanyja az év BWP kancájának választott Idjaz-C, akinek 9(!) csikója jutott el Nagydíj szintig, köztük a kétszeres olimpiai bajnok Sapphire. A fiatal mén anyja, Nevada van’t Merelsnest több csikója került elit árverésen értékesítésre, többek között Chin Chin van de Eijhof anyai testvére Eldorado van de Zeshoek után a 2020-as vesztfáliai csikóaukció legdrágább csikója volt. Az év tenyésztőjének is választott Van’ Merelnest-ménes kancacsaládja számos nemzetközi ugrólovat adott, köztük az egyik legismertebb Glasgow-W vh Merelsnest, Nemzetek Díja-győztes, a helsinki világkupa és az impozáns római Nagydíj győztese Jur Vrielinggel.