EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Sandokan

Sandokan

Ár:

Fedeztetési ár: 100 000 Ft felett

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta hannoveri
Nem mén
Születési dátum 2008. január (16 éves)
Ló neve Sandokan
Színe fekete
Magasság 0 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
Képzettség belovagolt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye díjugratásban
Leírás
Azon kevés fedezőmének egyike Magyarországon, aki CSI***** versenyeredményekkel rendelkezik.

Sandokan számokban:
- Feldblümchen kancacsalád – 23 fedezőmént adott
- 70 napos teljesítményvizsga – a maximális 10 pont a szabadonugró feladatra
- Bundeschampionat 5 éves kategória győztes - 9.5, 9.7. 9.5 p – 20 éves rekordot döntött meg pontszámaival!

Apja, Stakkato 12-szer vezette egymás után az FN Breeding Value of Jumping Sires ranglistáját, hannoveri és német bajnok lett lovasával, Eva Bitterrel. Anyai apja, Landor S az év hannoveri ménje volt 2004-ben, 21 fia rendelkezik tenyésztési engedéllyel. Származása hatszorosan vezethető vissza a hannoveri legendára, Gotthardra.

A hannoveri mén majdnem az összes német fajtában rendelkezik tenyésztési engedéllyel, ezen kívül a svéd sportló és a magyar sportló fajtába is törzskönyvezhetők a csikói. Anyja, Lare három nemzetközi eredményekkel rendelkező sportlovat adott. Ez a család adta a szintén Stakkato apaságú. Nagydíj szinten versenyző fedezőmént, Stakkato’s Boyt. Sandokan legidősebb évjárata idén 8 éves, több kiváló eredménnyel rendelkező utódja van a sportban. Magyarországon 2020-ban születtek első csikói, ugyanebben az évben a HSH Csikóchampionátuson San Claudia nevű kanca csikója prémium minősítést kapott és helyezett lett a kancák mindig rendkívül erős mezőnyében. A mén nagy népszerűségnek örvend a magyar sportlótenyésztők körében.

Sandokánt azoknak az igényes sportlótenyésztőknek ajánljuk, akiknek az elsőrangú pedigrén felül a választásban szempont a nagyszerű sajátteljesítmény.