EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Indawo L

Indawo L

Ár:

Fedeztetési ár: 90.000 Ft

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta magyar sportló
Nem mén
Születési dátum 2017. március (7 éves)
Ló neve Indawo L
Színe tarka
Magasság 170 cm bottal - 175 cm szalaggal
Magasság típusa növésben
Alkalmasság fedezőmén
Képzettség kiképzés alatt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
Indawo L egy saját tenyésztésű magyar sportló (HSH) fajtájú pejtarka fedezőmén, 2017-ben született.
167cm magas bottal.
Magyarország első és jelenleg egyetlen tarka sportló fedezőménje, aki 2020-ban kapta meg a fedeztetési engedélyt, és az MSLT ménkőrungján elnyerte a közönségdíjas mén címet is.

Apja Churchill IC, egy pej holsteini mén Czuczi István tenyészetéből, a 2014-ben megrendezett HSH ménvizsga champion ménje. Churchill végül 2016 nyarán a híres Ludger Beerbaum istállójába került értékesítésre Németországba.
Churchill IC származásában olyan klasszis mének találhatóak, mint Casall, Caretino, Cero ...., mind-mind 160as ugróló és a világ legjobb örökítő ménjei.

Anyja Coffee and Cream, aki egy sárga tarka partbred arab fajtájú kanca. Ausztriában vásároltuk az akkor még választási korú, 6 hónapos kancát. Származásában show-arabok illetve arab félvérek találhatóak.
Coffe and Cream apja Nizar VS , egy orosz tenyésztésű sárga mén, aki
Németországban és Hollandiában is champion címet érdemelt ki. Mivel a tulajdonosoknak nem ez a fő profilja, ezért sajnos a mén sportban nem lett kipróbálva.

Indawo egy kedves, jó képességű és készségű fiatal mén, akiben kezelhetően de elég temperamentum van. Sport karrierjét várhatóan 4 éves korában kezdi meg dijugratásban és militaryban.
Jelenleg csak természetes úton fedez.
Fellálítas helye: Verseg, Lotus Lovasiskola
Fedeztetés ára: 90.000ft