EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Felicia Katy

Felicia Katy

Tulajdonságok
Fajta welsh póni
Nem kanca
Születési dátum 2019. július (5 éves)
Ló neve Felicia Katy
Színe szürke
Magasság 138 cm bottal - 144 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság galopp
hobbilovaglás
tenyésztés
Képzettség belovagolt
Jellemzők
Származása tisztavérű
Versenyez igen
Van eredménye galoppon
Leírás
Hosszas gondolkodás után meghoztuk a döntést és új otthont keresünk szeretett póninknak Katynek!
Hivatalos nevén Felicia Katy, egy 4 éves szürke kanca sportpóni. Bottal 138 cm magas. Útlevéllel rendelkezik, származása ismert. Apja Maurits WB welsh póni, Anyja Farag. Katy 50%-ban Arabozott, anyai oldalról. Rendszeresen oltva, féreghajtva, körmölve (volt már vasalva is).
Nehezen hoztuk meg ezt a döntést, hiszen ő nálunk családtag. Mindig érdeklődő és nyitott az új dolgokra.
Katy versenyzett póni galoppokon. Bekellett látnom, hogy én már sajnos kinőttem őt és nem találtam meg neki a megfelelő versenytársat.
Pályán szépen dolgozik. Egyszer ugrottam vele, terepre is rendszeresen járt nyáron.
Még hosszú ideig társa lehet egy ügyes, határozott lovasnak mind díjugratásban, militaryban illetve a poní galoppon, nemzeti vágtára is alkalmas hiszen van benne sebesség. Nagyon ígéretes ló. Korából és természetéből adódóan szüksége van a rendszeres munkára. Csak határozott és tapasztalt lovasnak ajánlom, hiszen fiatal lóról van szó akiben még ott bujkál a játékosság. Bőven lehet még képezni, alapszinten van belovagolva csak. Átlovaglással, kellő szeretetettel és odafigyeléssel egy kis lovas nagyszerű társa lehet. Lószállítóra gond nélkül felmegy.
Csak olyan helyre adjuk ahol legalább ennyire vagy még nálunk is jobban imádják és vigyáznak rá. Eladása nem sűrgős, amíg nem érkezik meg a tökéletes gazdi addig marad nálunk.