Al-Hattal al-Kabir

Al-Hattal al-Kabir
Al-Hattal al-Kabir
Al-Hattal al-Kabir
Al-Hattal al-Kabir
Al-Hattal al-Kabir

Tulajdonságok
Fajta arab telivér
Nem mén
Születési dátum 2015. április (9 éves)
Ló neve Al-Hattal al-Kabir
Színe pej
Magasság 147 cm bottal - 151 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
hobbilovaglás
tenyésztés
western
Képzettség nyers
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
Al-Hattal egy 2015-ben született pej arab telivér mén. Saját tenyészetünkben született, így az előélete az első napjától kezdve ismert. SCID és CA genetikai betegségekre szűrt, ezektől mentes. Tiszta röntgenekkel rendelkezik, de ez már pár éves, így kérésre ismételhető. A Verband der Vollblutaraberzüchter Österreich(Austrian Arabian Horse Association)-ban regisztrált, ott fed. engedélyt kapott. Annak ellenére, hogy fedezőmén, még nincsenek utódjai.

Származásában világbajnok és világklasszis lovak szerepelnek. Apja Kanz Albidayer európa bajnok mén, világbajnokok apja. Anyja Rosanna of Angels Garden I. osztályú tenyészkanca, Belgiumban született Johanna Ullström gondozásában. Tenyésztője az Angels Garden Arabians. Nagyszülei: Ajman Moniscione, többszörös Res. Európa bajnok mén, fia WH Justice-nak, akit csah a "Champion Maker"-nek becéznek, nem véletlenül, utódjai világszerte kiváló eredményeket érnek el, több világbajnok; DL Marielle, aki teljes testvére a világbajnok és világbajnokok apjának, Marajj-nak, apja, Marwan al Shaqab maga is 3x világbajnok mén; Mambo nemzetközi bajnok mén, kiváló hátasló, fia Khidar-nak, aki Világ Res. bajnok mén; Revolta díjugratásban és díjlovaglásban versenyzett tenyészkanca, kiváló lengyel származással, Gourmet lánya.

Ali könnyen kezelhető, beszédes csodafiú. Minden probléma nélkül kijön idegenekkel, az oltások és a körmölések problémamentesek. Nagy mozgásigénye van, így a napi karámozást igényli. Pár nap kimaradást minden gond nélkül kibír, de aktív ló, aki szeret nézelődni. Nagyon játékos és imád tanulni. Futószáron szépen, kiegyesúlyozottan és szóra dolgozik, nem hajtós, de nem is az elrohanós típus. Dolgozott szabadon ugróban, imádja. Minden ugrás után megünnepelteti magát. A karámjában is szívesen átugrál kisebb farönköket játékból(ez családi örökség lehet, mert a testvérei is ilyenek).

Ali a mi kis csodalovunk, az egyik első csikónk, aki közel áll a szívünkhöz, így csak is jó helyre eladó, egy olyan tenyésztőnek, aki a tenyésztésben is hasznát tudná venni.
Származás
Kanz Albidayer ( apa) Ajman Moniscione (nagyapa) WH Justice (dédapa)
Anthea Moniscione (dédanya)
DL Marielle (nagyanya) Marwan al Shaqab (dédapa)
RGA Kouress (dédanya)
Rosanna of Angels Garden ( anya) Mambo (nagyapa) Khidar (dédapa)
J&J Awina (dédanya)
Revolta (nagyanya) Gourmet (dédapa)
Rousette (dédanya)

Halasy-Nagy Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Telefon: Megjelenítés

Email cím: Megjelenítés

Cím: 8756, Nagyrécse

Térkép megnyitása


Halasy-Nagy Erzsébet további hirdetései