Concilio

Concilio
Concilio
Concilio
Concilio
Concilio

Fedeztetési ár: 190.000 Ft

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta vesztfáliai
Nem mén
Születési dátum 2011. március (13 éves)
Ló neve Concilio
Színe pej
Magasság 175 cm bottal - 183 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
military
Képzettség belovagolt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
Concilio igazi nemes, modern sportló benyomását kelti. Feje elegáns és kifinomult, harmonikus és hosszú felsővonallal rendelkezik, lábai szintén hosszúak és kecsesek. Méretei ellenére finom ló, kellő eleganciával és rugalmassággal párosulva. Kimagasló intelligenciával rendelkezik, könnyen kezelhető mén, mely tulajdonságokat csikóiban is jól örökíti. Jó stílusban és kiváló képességgel ugrik.

2,5 évesen a Westfáliai körungon prémium minősítést szerzett és egy szezont a Német állami ménesnél, a Landgestüt Warendorf-nál fedezett. 3 évesen az Aranykapu ménes tulajdonába került és ekkor kapott fedeztetési engedélyt a Magyar Sportló fajtában. Sajnos fiatalon szerzett egy sérülést, mely következtében komoly sportkarrierbe nem tudott kezdeni. 2019-óta az NT ménállomás tulajdonában van, ahol sikeresen folytatja tenyész karrierjét.

Csikóiban már jól látható kiváló örökítő képessége. Méretes és rendkívül elegáns csikókat ad, magas intelligenciával és nagyszerű ugró képességgel. 2021-ben Larone (Concilio x Larson) az MSLT csikóchampionátus győztese lett a kanca kategóriában. Több csikója sikeresen versenyzik díjugratásban, lovastusában és hunter versenyszámokban.

Kifejezetten ajánljuk azon kancák számára, amelyek méretén szeretnének növelni, modernizálni szeretnék vagy durva fejjel rendelkeznek. Ajánljuk a mént temperamentumosabb, nehezen kezelhető vagy esetleg lábszerkezeti hibákkal rendelkezők kancák számára is, mivel ezeken Concilio már bizonyítottan sokat tud javítani.

Felállítás helye: NT Ménállomás, Hajdúböszörmény
Származás
Cornado I ( apa) Cornet Obolenksy (nagyapa) Clinton (dédapa)
Rabanna van Costersveld (dédanya)
Acobata (nagyanya) Acobat I (dédapa)
Athena (dédanya)
Runa ( anya) Raphael (nagyapa) Ramiro Z (dédapa)
Anneketrin (dédanya)
Teressina (nagyanya) Tanzer (dédapa)
Dilena (dédanya)

Nagy Tamás

Beszélt nyelvek: magyar, német

Telefon: Megjelenítés

Email cím: Megjelenítés

Cím: 4220, Hajdúböszörmény

Térkép megnyitása


Nagy Tamás további hirdetései