Kaffee de Rosa

Kaffee de Rosa
Kaffee de Rosa
Kaffee de Rosa
Kaffee de Rosa
Kaffee de Rosa

Tulajdonságok
Fajta oldenburgi
Nem herélt
Születési dátum 2021. május (3 éves)
Ló neve Kaffee de Rosa
Színe pej
Magasság 166 cm bottal - 177 cm szalaggal
Magasság típusa növésben
Alkalmasság díjlovaglás
Képzettség belovagolt
Jellemzők - származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
Egy ló tökéletes eleganciában, arányos külsővel és kecses vonásokkal, elasztikus, rugalmas mozgással, nagy hátulsó láb aktivitással, hegyre fel vágtával és hibátlan lépéssel.

Kaffee de Rosa egy 2021-es születésű 3 éves 166 cm magas (még növésben), modern oldenburgi herélt. Igen jó alapjármódokkal rendelkezik, a lépése kiemelkedő, az ügetése elasztikus, a vágtája tértnyerő. Lovasával készséges és segítőkész, fiatal kora ellenére is könnyen kezelhető, akár fiatal lovassal is szépen dolgozik. Barátságos, játékos, igazi karakter és egyéniség, amellyel szelídség és kezelhetőség párosul. A mindennapokban is könnyedén veszi az akadályokat, az új dolgok iránt érdeklődő, a lószállítóval barátságban van. Ez a fiatal tehetség egyéniségénél fogva kiváló, előkelő és igényes társ, akiben valódi verseny potenciál van, a magasabb nehezebb kategóriákban is. Díjlovaglásban tudja igazán kamatoztatni tehetségét és adottságait. Az ember vele bármit tud álmodni, amit csak el tud képzelni a díjlovaglásban!

Apja: Kaiser Karl a “multi“ Champion Oldenburgi mén mindenkit lenyűgözött karakterével, lovagolhatóságával, mozgásával és tanulékonyságával. 2005-ben megnyerte az oldenburgi ménvizsgát és az Oldenburgi árverésen addigi történelmi legmagasabb áron, rekord 420.000.- euróért cserélt gazdát! 2006-ban Rastede-ben “Landeschampion“ lett, majd “Vize-“ és “Bundeschampion“ Warendorfban és a legmagasabb pontszámmal nyerte 30 napos tesztjét Neustädtban. Mozgására összesen 9,34 (Dressage) pontot kapott, míg lovagolhatóságára 9,5 (Rideability) pontott kapott! 2009-ben vizsgázott 70 napos tesztjén, ahol válogatott 44 legjobb fedezőmén közül az előkelő 5. helyen végzett. “M“ (Medium) osztályban és “S“ (Nehéz) osztályban is hozta a várt sikereket és eredményesen versenyzett! Több “Staatsprämie“ minősítésű kancát adott, aukciós spiccáras csikókat és 2 fedezőmén utódot!

Anyja: Fortuna de Rosa apja Fürst Romancier a 2007-es Oldenburgi körungon (ménvizsgán) “Hauptprämiensieger“ (győztes mén!) volt. 2009-ben a díjló világbajnokságon az élmezőnyben, a 4. helyen végzett. Jelen pillanatban Fürst Romancier több mint 35 fedezőmén utóddal büszkélkedhet, mint például: For Romance I; For Romance II; First Romance; Fashion Prinz; Fürstbischof; Fürst Larino; Fürst Jazz; Next Romancier stb... Több mint 200 nagydíj szinten versenyző utódot tud felmutatni és megannyi árverésen elkelt csikó és ló spiccára gazdagítja tenyészértékét és eredményét. Ilyen például: Fürstin D'amour (4 hónapos csikóként) 82.000.- euróért illetve Fasine (2015-ös “Bundeschampion“) 1,3 Millió euróért kelt el!
Fortuna de Rosa eredeti hannoveri kancacsaládból származik: SUSE 4191405. Ez a kancacsalád több tenyésztésben is eredményes fedezőmént adott, mint például: Fürst Samarant (v. For Romance I.); Shu Fu (v. Sezuan); Videostar (v. Vitalis). Illetve megannyi sikeres nagydíjas sportlovat: Fashion Week v. Florianus / Tanja Schneider (iner I); Walid v. Warkant /Benjamin Werndl (Inter I.); Rowinjo v. Riccione / Sabrina Bein (Inter I); Donovan v. Don Vino /Jan Treptow (Prix St. Georges); Fontainebleau v. Fidermark / Beate Schulz-Matthies (Prix St. Georges); Waitoni v. Wynton / Nadine Capellmann!

Kaffee de Rosa teljes testvére Kamilla de Rosa 2024-ben debütált fiatal 4 éves díjló kategóriában, ahol 79% feletti pontszámmal jutalmazták teljesítményét!

Kaffee de Rosa teljesen egészséges, folyamatos képzés alatt álló és folyamatos munkában lévő fiatal állat. Aktuális és érvényes általános állatorvosi vizsgálattal, friss, megfelelő röntgen felvételekkel (inkluzív nyaki és háti röntgennel), fogreszelve, érvényes vérvétellel és érvényes oltásokkal, rendszeresen körmölve és féreghajtva várja leendő szerető gazdáját!

Előre egyeztetett időpontban Baján kipróbálható! A ló magas árkategóriájú! Álmodozó kislányok és kupecek kérem kíméljenek! További információval és videóval állunk szíves rendelkezésre a megadott telefonszámon.
Származás
Kaiser Karl ( apa) Kaiser Franz (nagyapa) Krack C (dédapa)
dédanya
nagyanya
dédapa
dédanya
Fortuna de Rosa ( anya) Fürst Romancier (nagyapa) Fürst Heinrich (dédapa)
dédanya
nagyanya
dédapa
dédanya

Grőberné Solymosi Mónika

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Telefon: Megjelenítés

Email cím: Megjelenítés

Cím: 8400, Ajka

Térkép megnyitása


Grőberné Solymosi Mónika további hirdetései