EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Jameela

Jameela

Tulajdonságok
Fajta oldenburgi
Nem kanca
Születési dátum 2015. január (9 éves)
Ló neve Jameela
Színe szürke
Magasság 0 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
Képzettség versenyez
Jellemzők - származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez igen
Van eredménye díjugratásban
Leírás
Jameela egy 2015-ben született szürke kanca, aki 2020-ban kezdte meg a versenyzést az 5 éves lovak kategóriájában, 110 cm-en. A stílusbírók mindig magas pontokkal jutalmazzák lovagolhatóságát, illetve ugróképességét.
Jameela apja Je t’aime Flamenco, aki világ legnagyobb jelentőségű nagydíjain tudott győzedelmeskedni, illetve a legtöbb pénzdíjat nyerte Angliában és Írországban. Lovasa úgy jellemzi, hogy ő az a ló, aki minden körülmény között, folyamatosan tud jól teljesíteni. Csikói is öröklik hatalmas képességét, sokan versenyeznek közülük 160 cm-es magasságon.
Jameela anyai nagyapja a kétszeres olimpikon Carthago Z, aki számos kiváló utódot adott. Közéjük tartozik Mylord, Carthago, Cash és Cha Cha Z is. A fiatal mén anyai nagyanyja, Quicosse után szinte kizárólag M és S kategóriában, illetve nemzetközi nagydíj szinten versenyző utódok születtek. A kanca apja a WBFSH legjobb ugróörökítőinek ranglistáján jelenleg harmadik helyen álló Quick Star, akinek többek között az utóbbi évek egyik top lovát, Big Start is köszönhetjük.