EZ A HIRDETÉS MÁR LEJÁRT!

Chico B Z

Chico B Z

Ár:

Fedeztetési ár: Ár nélkül

fedezőmén

Tulajdonságok
Fajta zangersheide
Nem mén
Születési dátum 2018. január (5 éves)
Ló neve Chico B Z
Színe szürke
Magasság 170 cm bottal - 0 cm szalaggal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjugratás
fedezőmén
tenyésztés
Képzettség kiképzés alatt
Jellemzők - fedengedéllyel rendelkezik
- származási lappal rendelkezik
Származása tisztavérű
Versenyez nem
Van eredménye
Leírás
„Az Ambassador”

Chico B Z a 2021-es HSH ménvizsga „Ambassador” ménje, azaz az import mének championja. A több mint 50 felvezetett ménből a legmagasabb pontszámokat kapta a szabadonugró feladatra. 2021-es első fedeztetési idényében nem meglepően kiemelkedő érdeklődés mutatkozott iránta a tenyésztők részéről.

Apja, Chacoon-Blue jelenleg az egyik legdivatosabb ménnek számít a világ sportlótenyésztésében. A Schockemöhle-istálló első számú ménje méltó utódja fantasztikus apjának, Chacco Bluenak. Nem meglepő módon tökéletes lábtechnikáját és basqueljét 10 pontra értékeltek körungján, fiatal kori sikerei zárásaként ezüstérmes volt a 7 évesek Bundeschampionátusán. CSI*** Nagydíjak helyezettje, a hannoveri olimpiai bajnok, Askan kancacsaládjából, ami 30! fedezőmént és számtalan sikeres sportlovat adott. Chacoon Blue utódai az aukciók legmagasabb áron értékesített egyedei közé tartoznak, fiatal kora ellenére több mint 15 fedezőmén fia van.

Anyai apja, a világhírű Roelofs-istálló ménje,Tolan R , Namelus R után, aki az olimpiai bajnok Triplle X III-at, illetve Nintendert adta. Az anyai dédapa, Berlin, Világ-és Európa bajnok Gerco Scröderrel. Chico B Z kancacsaládja olyan nemzetközi 1.60 cm-es ugrólovat adott, mint nagynénje Chica B Z. A szürke kanca CSI*** Nagydíjak helyezettje a svájci sztárlovassal Martin Fuchs-szal.

Chico B Z a Magyarországon felállított mének közül kiemelkedő genetikai értékkel bír, a minőségi befektetést kedvelő tenyésztőknek ajánljuk az idei évben is.

- Marmagasság: 170 cm
- Fajta: Zangersheide
- Engedélyezve: MECKL, HSH
- Érdeklődés: +30 966 0845
- Fedeztetés díja: 500 EUR, friss és mélyhűtött spermával
- Felállítás helye: Budapest, Nemzeti Lovarda