Gondor

Gondor
Gondor
Gondor

Tulajdonságok
Fajta magyar sportló
Nem herélt
Születési dátum 2010. június (13 éves)
Ló neve Gondor
Színe pej
Magasság 176 cm bottal
Magasság típusa végső magasság
Alkalmasság díjlovaglás
díjugratás
hobbilovaglás
lovasoktatás
Képzettség belovagolt
Jellemzők - származási lappal rendelkezik
Származása jelleg
Versenyez igen
Van eredménye díjugratásban
Leírás
Gondor 13 évesen új, szerető lovast keres! Nagyon kedves, bújós, jóindulatú, mutatós ló, nem domináns, más lovakkal is remekül kijön. 176 cm magas herélt pej, 4 lábra van patkolva. Kiváló ősökkel rendelkezik, apja, Lupicor 160-on versenyzett kiváló eredményekkel. Méretéből adódóan lovasától magabiztosságot és határozottságot igényel. Nagyon kényelmes lovaglású. Mind a négy lábát adja, nyergelést nyugodtan bírja. Patanyom figurákat ismeri. Kezdő lovasával versenyzett szabadidő kategóriában díjlovaglásban és díjugratásban, mindig odafigyelt, segítette a lovast és próbálta a legjobbat kihozni magából. Versenyen 80-90 centin versenyzett, edzésen 110 centiméteren is ugrik, de lovasa képzettsége miatt magasabban még nem ugrott, bár van még benne bőven lehetőség. REV vizsgára, díjugratásra, díjlovaglásra, hobbilónak ajánlom.
Útlevéllel rendelkezik. Egészségügyileg teljesen rendben van, sánta nem volt, rendszeresen van oltva, fogreszelve, féreghajtva, patkolva, masszírozva, hetente vesz részt Parelli edzéseken, ezen felül jelenleg heti két ugró és két síkedzésen dolgozik, más napokon vagy pihen, vagy futószárazva van. Fedelest ismeri, edz, ugrik benne, jártatót is ismeri, de jelenleg nem használjuk. A széna és abrak mellé napi szinten kap tápot és kiegészítőket, vitaminokat, olajat. Nyáron teljes teste slagozható. Télen boxos-karámos, nincs nyírva, takarózva van és nagyon vigyáz rá, nem szaggatja. Boxban nem zajong, békésen nézelődik. Nyáron jó időben a karámban alszik.
Kipróbálni telefonon előre egyeztetett időpontban lehet Ócsán az Equina Lovasfarmon, leinformálható, harmadik éve lakik ott. Szeretnénk, ha leigazolható helyre, szerető gazdához kerülne.
Igény esetén privátban szívesen küldünk még képet vagy videót.
Kérem, munkanapokon telefonon csak délután 2 óra után érdeklődjenek, szívesen visszahívom ha sms-ben jelzik.
Származás
Lupicor ( apa) Lux (nagyapa) Lord Calando (dédapa)
Apocalypte Z (dédanya)
Jourdette S (nagyanya) Pilot (dédapa)
Facordette S (dédanya)
Lizi ( anya) Laurenz (nagyapa) Lord (dédapa)
Vordula (dédanya)
Terefere (nagyanya) Toborzó (dédapa)
Simphone Ha (dédanya)

Diószegi Veronika

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Telefon: Megjelenítés

Email cím: Megjelenítés

Cím: 2364, Ócsa

Térkép megnyitása


Diószegi Veronika további hirdetései