Magyar Lovasszövetség tisztújító Közgyűlése

2014. április 25-én pénteken 13 órakor került megrendezésre a Magyar Sport Házában a Lovas sport szövetség tisztújító közgyűlése, ahol Lázár Vilmos 100 százalékos szavazati aránnyal ismét elnyerte az elnöki címet.

A Közgyűlés a következő négy évre az alábbi tagoknak szavazott bizalmat, Prof. Dr. Sótonyi Péter, Dr. Jármy Miklós, Mondok József, Papp István Tibor és a díjugrató szakág részéről Szotyori Nagy Kristóf és Juhász Tibor.

A Lovasszövetség Felügyelő Bizottságának tagjai: Kurcsics István, Dr. Técsy László és Steiner András.

Lázár Vilmos elnök Úr megköszönte a média támogatást, aminek véleménye szerint kiemelkedő szerepe van a lovas élet fejlődésében. Az elnök és a megválasztott tagok azon vannak és lesznek is, hogy megpróbálják segíteni, motiválni, hogy az elektronikus médiában és az írott sajtóba minőségi lovasélet történései kerülhessenek.

Célul tűzte ki a a világszínvonalú versenyek, képernyőre-érett, látványos lovas-show műsorok és programok évről évre való növekedését. Véleménye szerint bátran kell változtatni, és a mérce a nemzetközi színvonal, hangzottak el a szavak Lázár Vilmos Elnök Úr szájából.

"Ne azt várjuk, hogy a világ forduljon felénk. Mi tegyük ezt." Az egyik meghatározó alapgondolat amiből a következő 4 évben a szövetség munkája táplálkozni fog.

Ezúton is gratulálunk az elnöknek és a megválasztott tagoknak!

Kommentek