Pozsony CSIO

49.alkalommal Pozsony közepén rendezik meg Szlovákia díjugrató versenyét. Maximális létszám 13 ország válogatottja áll startoz a pénteken délután megrendezésre kerülő Furusiyya Nemzetek Díjában. A magyar csapat vezetője Zajzon András, aki a 6-os számot húzta a sorsoláson. Nem lesz könnyű dolga Burucs Borbála-Mamma Mia, Hugyecz Mariann-Neverlast, Gombos László Aladin, Füzér Gábor-Le Royal magyar csapatnak, hiszen az erős mezőnyben az európai országok mellett az Egyeült Államok, Kanada és Brazília is nyerni akarnak.

További információk: http://csio.sk/

Korosztályos Championátus és Országos Minősítő Kiskunhalas

A hétvégén, Kiskunhalason nagy sikerrel rendezték meg a korosztályos championátus első fordulóját, és kiegészítésként egy országos minősítő versenyt. Szombati napon a csapatoké volt a főszerep, Bács-Kiskun megye hibátlannal győzött. Marton András csapatvezető lovasai: Vecsei Lili - PM Carneval, Juhász Virág - Tánó De Chardin, Farkas Virgina - Hajnal és Tuska Péter Zengő voltak, akik a Bönde Ferenc által vezetett egy hibapontos Komárom-Esztergom megyét előzték meg. Vasárnap a lovasok dupla pontokért versenyezhettek, ahol a póniknál Bogár Bianka - Makita nevű pónija volt az összevetés leggyorsabbja. A gyermek kategóriában a válogatott tagja, Horváth Márkó győzött Rádiháza Csicsergős nevű szürke kancájával. A 13-15 éveseknél tíz hibátlan lovaglás született, az összevetés után fölényesen győzött a rutinos Jármy Vince - Kitara páros. Serdülő A kategóriában, ahol a 16-18 évesek versenyeztek, Farkas Virginiának Hajnal nevű lovával sikerült az első helyezést megszereznie. Az utánpótlás kategóriában a tavalyi év championja mindent vitt, hiszen Nevelits Laura és Kaland mindhárom nap az első helyen végeztek.

A hétvége legnagyobb versenyszáma a szombati A/3 * volt, ahol 36 indulóból mindösszesen két hibátlan lovaglás született, a nyerő Reischl Márton lett Latinóval.

A championátus következő fordulója augusztus 22-24. között, Bábolnán kerül megrendezésre.

 

 

 

 

Michael Bullman búcsúztatása

 

Aki tisztelte, szerette Michaelt, pénteken, augusztus 8-án 18 órakor a nagykőrösi katolikus templomban vehet tőle végső búcsút.

Kommentek