Szép eredmények Magna Racinoból

Alaszticsaliz Charneval Bw04 Csi2Racino Chorsesportsphoto Eu  Jpg 3C3E3F79

Ezúttal nem volt magyar lovas az ebreichsdorfi CSI ** Nagydíjának összevetésében. A 145 cm-es pályán 4-4 hibaponttal zárt Varga Balázs Lottival és Czékus Zoltán Elianával, amely értékes helyezéseket jelentett. A kabókapusztai Varga Balázs saját tenyésztésű Lottijával a szombati nagykörben volt második, míg a Csongrád megyei Czékus Zoltán Elianával a negyedik, a középkörben pedig Kronosszal lett második.

A 130 cm-es versenyszámban Szász Sándor Schimmelchen nevű lovával lett harmadik, míg Pumával az ötödik helyezést szerezte meg. A korábbi ebreichsdorfi Nagydíj nyerő, ifj. Lázár Zoltán ezúttal a középkör döntőjében jeleskedett, ahol Jotterrel a harmadik helyet szerezte meg és a pénteki nagykör versenyszámban, első számú lovával, Lacrima Di Felicitával volt ötödik. A kiskör döntőt magyar lovas nyerte, Zárug Annamária Titániával és a a fiatal lovak vasárnapi döntőjében PM Diana a negyedik helyezésével a legjobb magyar teljesítményt nyújtotta. A gyermek korosztály versenyszámában, Horváth Gábor tanítványa, Alasztics Alíz Charneval és Szikhát nevű lovaival két győzelmet is besöpört.

Négy napon keresztül rendezték az országosdíjugrató minősítő versenyszámokat a Nemzeti Lovardában. A vasárnap esti legmagasabb, 140 cm-es, A/3 * versenyszámban, négy lovas teljesítette hiba nélkül Karádi László által épített alappályát. A győzelmet az erre a versenyre először összeálló páros szerezte meg, Burucs Borbála Agropoint Casino hátán. Második lett az egy héttel ezelőtti gombai helyezését megismételve, a vajtai Reischl Márton Latinoval, míg a harmadik helyet Mráz Tamás szerezte meg Bascoval, megelőzve Tóth Lászlót Best Tímárral.

Fotó: lovasfoto.hu

Kommentek