Meghívó Szakági Közgyűlésre

Magyar Lovassport Szövetség

Díjugrató Szakbizottsága 

 

Díjugrató szakágban versenyző sportszervezetek

Megyei szövetségek részére

 

MEGHÍVÓ SZAKÁGI KÖZGYŰLÉSRE

 

A MLSZ Díjugrató Szakbizottsága értesíti a szakágban tevékenykedő sportszervezeteket, versenyzőket, edzőket, bírókat, pályaépítőket, szülőket, támogatókat, hogy a Szakbizottság Éves Közgyűlést tart. A közgyűlés minden érdeklődő számára nyitott.

 

Időpontja: 2016. január 23. (szombat) 13 óra 

Helyszín: Bábolna Nemzeti Ménesbirtok – 2943 Bábolna Mészáros u. 1.

 

A közgyűlés előtt 12:30-kor minden résztvevőt szeretettel várunk egy ebédre. 

 

A Közgyűlés abban az esetben határozatképes, ha legalább a szavazásra jogosult sportszervezetek 50%-a +1 megjelenik.

Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt Éves közgyűlés újbóli összehívásának időpontja: 2016. január 23. (szombat) 14 óra. A Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

 

Szavazásra jogosultak azon sportszervezetek képviselői, melyek a 2015. évben a Magyar Lovas Szövetség felé tagdíjukat befizették és a Szakág hivatalos díjugrató versenyén, az év során versenyzőt indítottak.

 

Szavazásra nem jogosultak azok a sportszervezetek, melyek a Magyar Lovas Szövetség felé tagdíjfizetési kötelezettségüknek nem tettek eleget, illetve színieket olyan versenyző és/vagy ló képviselte, mely licencdíj fizetési kötelezettségének nem tett eleget. A mulasztásokat a Közgyűlésig, illetve a helyszínen, a regisztrációra megadott időpontig kérjük pótolni.

Szavazásra jogosult sportszervezet képviseletében a szavazati joggal élhet a sportszervezet képviselője. Amennyiben nem a képviselő jelenik meg, meghatalmazást a csatolt, szabályosan és hiánytalanul kitöltött formanyomtatványon, vagy annak másolatán eredeti példányban fogadunk el.

A Magyar Lovassport Szövetség Alapszabálya VI. pont 15. & (3) a) pontja alapján: A meghatalmazott személy – saját tagszervezetén kívül – legfeljebb további két tagszervezet képviseletében gyakorolhatja közgyűlési jogait.

 

Napirend:

 

Elmúlt év szakmai beszámolója

Elmúlt év pénzügyi beszámolója

Megemlékezések

Díjátadások

2016. évi szakmai tervek

2016. évi pénzügyi terv

Egyebek

 

Minden érintett megjelenésére számítva, sporttársi üdvözlettel:

 

Budapest, 2016. január 7.

 

Szotyori Nagy Kristóf sk.

Elnök Díjugrató Szakbizottság

 

 Meghatalmazás

Kommentek