MSLT Tenyésztők hétvégéje

Pegazus1

MSLT

TENYÉSZTŐK HÉTVÉGÉJE / BREEDERS WEEKEND

Időpont: 2017. március 17-19.

Helyszín: Budapest, Kincsem Park

2017-ben ebben a bővített formájában harmadszorra kerül megrendezésre az MSLT legnagyobb rendezvénye, a nagysikerű Tenyésztők Hétvégéje. A Nemzeti Lovarda felújítása miatt új helyszínen, a Kincsem Parkban. A Kincsem Park impozáns környezettel, új, fedett és fűthető rendezvénysátorral, valamint felújított boxokkal várja majd a résztvevőket.

A rendezvénynek négy fő programja lesz:

- Sportló bírálói képzés

- Eladó sportlovak napja

- Ménkörung

- Fedezőmén bemutató

Újdonságként szerepel, egyben a pénteki szakmai nap programja lesz a sportló bírálói képzés, előadásokkal, elméleti és gyakorlati oktatással.

Az előző évekhez hasonlóan lehetőséget biztosítunk a magyarországi tenyésztők és tulajdonosok számára az eladásra szánt fiatal sportlovak szabadonugróban történő bemutatására. A tavalyi évben is sok ló talált új gazdára ezen a rendezvényen.

Fő program marad továbbra is a ménkiválasztás, valamint a már bizonyított fedezőmének bemutatója. A fedezőmén jelölteknél a nevezéshez kötelező lesz mellékelni az előírt orvosi vizsgálatokat. Az eladó lovaknál ez ajánlott. Az MSLT ménbíráló bizottságának munkáját az eddigi évekhez hasonlóan, továbbra is segíteni fogja egy ismert külföldi szakember.

A rendezvénnyel kapcsolatos összes információ és program megtalálható az egyesület honnlapján: www.mslt.hu valamint az esemény közösségi oldalán.

Nevezési feltételek az eladó napra:

Nevezhetnek lóútlevéllel rendelkező 3 és 7 éves kor közötti lovak. Külföldi útlevéllel rendelkező lovak esetében honosítás szükséges. Nevezni a www.mslt/rendezvények oldalon található nevezési lapon lehet, mely minden esetben a ló útlevelének másolatával érvényes.

Az eladó lovakról jó minőségű fénykép, video és leírás csatolható a nevezéshez. A nevezés ingyenes a magyar sportlovak számára, más fajták számára a bemutatás díja: 20.000 Ft boxdíjjal együtt. A tulajdonosnak, tartónak érvényes tagsági viszonnyal kell rendelkeznie az egyesületnél.

Nevezési feltételek a ménkörungra:

Nevezhetnek lóútlevéllel rendelkező mimimum 3 éves korú mének. Külföldi mén esetében honosítás szükséges. A nevezéshez csatolni kell a mén orvosi protokollját. A tulajdonosnak, tartónak érvényes tagsági viszonnyal kell rendelkeznie az egyesületnél. Nevezési díj: 20.000 Ft mely a boxdíjat tartalmazza.

Nevezési feltételek a fedezőmén bemutatóra:

A ménnek fedeztetési engedéllyel kell rendelkeznie a magyar sportló, vagy más külföldi fajtában. Nevezési díj: MSLT tagoknak ingyenes a bemutatás, nem tagoknak: 20.000 Ft

Nevezési határidő:

2017. február 1.

Nevezés:

Postai úton: MSLT 1087 Budapest, Kerepesi út 7. Email: mslt@mslt.hu, sportlotenyesztok@gmail.com

Telefon: +36 20 4660466

Rovábbi részletek:

www.mslt.hu/tenyesztokhetvegeje

Kommentek