Visszaszámlálás

Képernyőfotó 2016 07 04 21 45 54

Már csak alig több mint egy hét van hátra a díjugratók legmagasabb szintű versenysorozatának, a CSIO***-W Furusiyya FEI Nemzetek Díja verseny kezdetéig.

A rendezők tizenkilenc országból, tizenöt csapatot és több mint száz egyéni versenyzőt várnak a négynapos viadalra. A csapatok között itt lesz Ukrajna csapata, aki sorozatban három győzelmen van már túl. A Riói Olimpiára is minősült csapat lovasai közül Budapestre érkezik az Atlantai Olimpia egyéni aranyérmes lovasa Ulrich Kirchhoff, a korábban Németország színeiben versenyző Rene Tebbel és nem utolsó sorban a hazai közönség számára jól ismert Szentirmai Ferenc is.

A magyar válogatott a Hugyecz Mariann – Chacco Boy, Horváth Balázs – Zordon, ifj Szabó Gábor –Timpex Bölcsész és Tóth László – Isti négyessel készül felvenni a harcot a Furusiyya Nemzetek Díja Európai Divízió II. többi nemzetével.

A négy nap során a fiatal lovak is szerephez jutnak, a jövő reménységei nemzetközi körülmények között szerezhetnek tapasztalatot a későbbi, magasabb szintű megmérettetések előtt.

 A Nemzeti Lovardában megkezdődött az istállók nagytakarítása, hogy a közel háromszáz lovat a lehető legjobb körülmények fogadják jövő hét elején.

Kommentek