Menyasszonyként is megmaradt lovastornásznak

Joanneecclesog900

Joanne Eccles – helyesebben augusztus 13-a óta Joanne Littlejohn, – Nagy Britannia legeredményesebb lovastornásza új szintre emelte a lovas esküvői fotózás fogalmát.

Rengeteg menyasszony álmodozik arról, hogy élete nagy napját lovakkal, vagy egyetlen kedvenc lovával teszi még emlékezetesebbé. Joanne Eccles azonban nem elégedett meg egy kis esküvői kocsikázással, vagy egy átlagos közös fotóval: fátyolban és menyasszonyi ruhában állt fel vágtató lova hátára. A futószárat ezúttal a boldog vőlegény, Fraser Littlejohn tartotta, majd később ő is felpattant arája mögé. Az esküvői fotózás négylábú sztárja Joanne Eccles többszörös bajnok lova, WH Bentley volt.

A fiatalok a lovaglás után levezetésként még kötelet is másztak, ami szintén nem tartozik a tipikus és unalmas lagzik kötelező programjába.

Stephen Dougan többi nagyszerű fotóját is megtalálod a különleges lovas esküvőről a Horse&Hound cikkében: British gold medallist hops on for spectacular wedding photos >>

Joanne Eccles menyasszonyként is megmaradt lovastornásznak - Fotó: Stephen Dougan

Joanne Eccles minden idők legsikeresebb brit lovastornásza, seniorként számos dobogós helyezés mellett három világbajnoki és két európa-bajnoki címet szerzett. A lovastornában elért eredményeiért 2017 szeptemberében átvehette a Brit Birodalom Rendjének kitüntetését.

Eccles 2015 óta már csak futószárazóként és edzőként tevékenykedik, emellett pedig fogorvosként dolgozik.

Joanne Eccles - Fotó: FEI

Forrás: Horse&Hound, Vaulting News

Fotók: Stephen Dougan - Horse&Hound, Vaulting News, FEI

Kommentek