A Fiat Fullback nem ismer akadályt!

Fiatfullback

Ismerd meg a Fiat sokoldalú pick-upját, mely városban és terepen egyaránt megállja a helyét, a KB Autoteam Kft. bátran ajánlja minden lovasnak, akinek fontos a kiemelkedő kényelem, praktikum és erő!

Fiatfullback2

Akár 2,5 % fix kamattal!

A határozott megjelenésű, króm részletekkel díszített Fullback kiváló teljesítménnyel és teherbírással segít a hétköznapok során és a munkában is. A 2,4-es 181 lóerős dízelmotor ereje és a könnyű, mégis ellenálló fémekből felépülő karosszéria megteremti a teljesítmény és a könnyedség egyensúlyát. A Super Select négykerék-meghajtással, központi differenciálzárral és terepfokozattal nincs többé elakadás, semmilyen útviszony nem akadályozhat célod elérésében.

1030 kilogrammos terhelhetőség és 1,8 méteres plató biztosítja, hogy rakományodnak bőven jut hely. A több mint 3100 kilogrammos vontatható tömegnek hála a lószállítókat sem kell otthon hagyni, az utánfutó stabilizáló asszisztens (TSA) pedig megakadályozza a vontatmány kilengését. A Hill Holder rendszerrel teli raktérrel és lejtős területről való indulással sem lesz probléma. 

Fiatfullback3

A tágas belső tér a vezetőnek és az utasoknak is egy személyautó kényelmét és biztonságát kínálja. A többféle felszereltségben vezető- és utasoldali légzsákok, első és hátsó elektromos ablakemelők, automata klíma, ergonomikus ülések, kiváló hangszigeteltség, kartámaszok és praktikus tárolórekeszek teszik tökéletes élménnyé az utat. 

Fiatfullback4

A bőrborítású multifunkciós szervokormánnyal a 6,1"-os, érintőképernyős, Bluetooth és USB bemenetes rádió távvezérlése sem probléma. A sebességhatárolóval is rendelkező tempomat, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és az ESC menetstabilizáló garantálja a tökéletes úttartást és maximális biztonságot. A GPS és a tolatókamera pedig a legszorultabb helyzetekből is segítenek kikeveredni. 

Fiatfullback5

A KB Autoteam két kiemelt ajánlattal is készült a lovasok számára:

Fiat Fullback 2.4D 180Le Easy Pro 
Limitált széria
Nettó 6.399.000 Ft (bruttó 8.126.730 Ft)
Fiat Fullback 750.000 Ft kedvezménnyel
Limitált széria


- automata légkondicionáló
- 16”-os könnyűfém felnik
- tolatókamera
- érintőképernyős rádió
- Bluetooth
- bőr multikormány
   és bőr sebességváltó
- eső- és sötétedésérzékelő
- sávelhagyásra figyelmeztető
   rendszer
- 7 légzsák
- tempomat és sebességhatároló
- elektromosan állítható
   és fűthető külső tükrök
- metálfény

és további értékes extrák!


- kétzónás automata légkondicionáló
- 17”-os könnyűfém felnik
- tolatókamera
- érintőképernyős rádió
- Bluetooth
- bőr multikormány és bőr sebességváltó
- eső- és sötétedésérzékelő
- sávelhagyásra figyelmeztetőrendszer
- 7 légzsák
- tempomat és sebességhatároló
- sötétített üvegek
- elektromosan behajtható, 
   állítható és fűthető külső tükrök
- bőr ülések, az első sorban fűtött, 
  és elektromosan állítható (a vezetőnél)
- kulcs nélküli nyitás és indítás

és további értékes extrák!


A Fullback bárhová elvisz Téged, utasaidat, lovaidat és rakományodat kényelemben, biztonságban és elakadás nélkül! További részletekről érdeklődj a márkakereskedésünkben:

Fotó: Kovács Iván

Kommentek