Függő szénakosarat a lovadnak! Ugye kipróbálnád?

Heu Toy Kiemelt

A lótartók nagy örömére új termék jelent meg a hazai lovaspiacon: a Heu-Toy szénakosár. Használatával nem csak a széna pocsékolását előzöd meg, de egyben hasznos elfoglaltságot is biztosítasz lovadnak.

Soha többet nem lesz szemetes a takarmány

A Heu-Toy segítségével időt és takarmányt takaríthatsz meg. A beletömött szénának szinte minden egyes szálat el tudják fogyasztani a lovak, így sohasem lesz szemetes vagy piszkos a takarmány, teljesen higiénikus marad. Ráadásul a szénakosár egyenlő távolságra elhelyezett nyílásai közötti részek az etetés során optimálisan lefedik az orrlyukakat, tehát lovad nem fogja a szénával együtt a port is felszippantani.

Íme az 5 legfontosabb érv, ami a Heu-Toy mellett szól:

  1. Célzott (direkt erre a célra kialakított) nyílásokon át jut hozzá lovad a megfelelő mennyiségű szénához
  2. Játékos elfoglaltságot jelent lovadnak akár egész napra, így a stressz oldására is kiválóan alkalmas
  3. Lovad méretének megfelelő magasságban helyezhető el: a mélyebb fejtartás és a kinyújtott nyak során jobb a ló nyálképződése, ami megakadályozza a gyomorban történő túlzott savasodást és segíthet a kólika megelőzésében is
  4. Használata abszolút biztonságos, hiszen nem gabalyodhatnak bele lovad lábai, és a fogai közé sem kerülhet idegen anyag
  5. Heu-Toy higiénikus, könnyen tisztítható, és pont ugyanilyan könnyen megtömhető, tetszőleges alkalommal újratölthető
Heu Toy Kocsi
Így lesz igazán könnyű a szénázás: a Heu-Toy szénakosárhoz kézikocsi is rendelhető


"Jééé, játszva eszik a lovam"

Itt nem csupán lovad etetéséről van szó. A Heu-Toy egyben hasznos időtöltést is jelent, gyakorlatilag az unalom és a stressz ellenszere, hiszen játszva eszik belőle a ló. Természetesen a szénán kívül más finomságokkal is megtöltheted a függő szénakosarat. A Heu-Toy alsó nyílássora illetve lamellás talpazata az egészen könnyűtől a nehezebb szénafelvételt egyaránt lehetővé teszi, így lovad karakterének és igényeinek megfelelően adagolhatod neki a szálastakarmányt.

Sőt, nem csak nagylovaknak részére, hanem póniknak, szamaraknak, kecskéknek, birkának - azaz minden kisebb-nagyobb legelő állat részére is tökéletes megoldás. Bokszban és kültéren egyaránt használható, a karámban akár egy fára is felfüggeszthető, de a lószállítóban is remek szolgálatot tesz. A Heu-Toy függő szénakosár magában vagy állvánnyal illetve a fent már bemutatott kézikocsival együtt is elérhető.

Heu Toy Allvany
Ha a karámban nincs olyan fa, amire felfüggeszthetnéd a szénakosarat, akkor ez a praktikus állvány a megoldás

A Heu-Toy NEM ponyvából készül

Anyaga speciális (HDPE) polietilén műanyag, melyet Németországban állítottak elő. A Heu-Toy stabil, ellenálló, szálkamentes, és nem utolsó sorban elasztikus. Ez azért fontos, mert a szénakosár nem törik, hanem egyszerűen összenyomódik, ha lovad véletlenül rálépne, és ha esetleg megrúgná, akkor is visszanyeri eredeti alakját. Úgy kell elképzelni, mint egy rágógumit. A Heu-Toy elasztikus anyagának köszönhetően garantáltan nem fog sérülést okozni a lovadnak. És még egy jó hír a végére: ez az anyag teljes mértékben időjárásálló, így télen-nyáron egyaránt a szabadban maradhat.

A Heu-Toyról mondták

Jól tudjuk, hogy a legjobb ajánlás mindig a személyes ajánlás. Bár Magyaroroszágon még új a termék, már vannak, akik elégedetten használják:

Az első vásárlók egyike S. Ramóna volt Hárskútról, aki így vélekedik a Heu-Toy függő szénakosárról:

„Mindenkinek csak ajánlani tudom a kosarat, az összes állatkám szépen használja. Mindegy, hogy ló, szamár, mini sheti illetve birka, mindenki szépen tud belőle enni.”

Heu Toy Szenakosar Og
A Heu-Toy függő szénakosár elfoglaltságot jelent lovadnak, akár egész napra is

És hogy hol vásárolhatsz ilyet?

Ha szeretnéd kipróbálni a Heu-Toy függő szénakosarat, vagy kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, keresd Frányó Ágnest a franyo.agnes@szevafem.hu e-mail címen vagy a +36 30-650-3632 telefonszámon! Még többet szeretnél megtudni Heu-Toy szénakosárról és a forgalmazóról? Látogass el a http://szevafem.hu weboldalra!

Kommentek