Akitől minden lovas szíve megdobban: Heartbeat S

Heartbeat

Hamarosan véget ér nyereményjátékunk, vasárnap kiderül, ki az a szerencsés, akinek a Riderline által bemutatott fedezőmének egyikétől születhet csikója. Hét nagyszerű mént már bemutattunk, utolsóként egy olyan szépségen a sor, akitől biztosan megdobban a szíved: Heartbeat S.

Heartbeat S egy könnyen kezelhető, rendkívül intelligens, együttműködő, modern KWPN típusú sportló, aki fantasztikusan jó karakterrel és munkakészséggel rendelkezik. Élénk, temperamentumos, nagyon intelligens fiatal mén, extra küllem, kiemelkedő ugróképesség és ugróstílus jellemzi. Nagyon szép fejjel, magasan illesztett, jól ívelt nyakkal, szép felsővonallal és korrekt lábszerkezettel rendelkezik.

Apja Nabab De Reve, egy nemzetközileg nagyon sikeres mén, világhírű nagydíjas nemzetközi versenyek résztvevője. 2002-ben az Év Lova Belgiumban. Minden idők eddigi legeredményesebb belga tenyésztésű lova. Sikeres ugróörökítő, számtalan nagydíjas leszármazottja mai is bizonyít a versenypályákon. Anyai apja Lux Z, aki ugróképességeit utódjaiban is sikeresen továbbörökíti. Lupicor fedezőmén szintén ebből az anyai vonalból származik. 

Anyai oldalon Matcho AA-t, egy angloarab fekete fedezőmént találunk, aki a finom, tetszetős megjelenést és eleganciát örökíti Heartbeat S-ben. Matcho AA nagyon sok eredményes kanca és mén utódot hagyott maga után. További sikeres leszármazottai: Lester (1,6 m), Diablo Blue (1,35 m), Adette S (1,4 m), Tadette (1,4 m), VDL Zapfier (1,5 m), Tarpan (1,6 m), Udette (1,5 m).

64 Heartbeat S Pedigree 1
  • Születési év: 2012
  • Színe: sötétpej
  • Fajta: KWPN
  • Tulajdonos: Erdélyi Lóránt

Utolsó lehetőség!

Ha szeretnéd, hogy Heartbeat S vagy hozzá hasonlóan kiváló fedezőmén legyen születendő csikód apja, néhány napig még van lehetőséged arra, hogy feliratkozz a Riderline hírlevelére és ezzel csatlakozz nyereményjátékunkhoz:

Fotó: Somogyvári Anett, SAPhoto

Kommentek