Horváth Balázs és Burucs Barna sikereit hozta a hétvége

Burucsbarna201803 900 472

A szezon utolsó fedettpályás minősítőjét rendezték Budapesten a Nemzeti Lovardában. A verseny három napja alatt közel ezer startot bonyolítottak le a maratonira nyúló megmérettetésen, amivel ez lett a legnagyobb létszámú fedeles verseny a szezonban.

A 140 centiméterre kiírt legmagasabb versenyszámban tizenhatan tudták hiba nélkül teljesíteni a Karádi László által épített alappályát. Rendkívül izgalmas összevetésben a végső győzelmet az Airvent Lovasklub versenyzője, Horváth Balázs vihette haza PM La Conta Z nevű lovával.

Horváth Balázs

A tizenkilenc éves kiskunhalasi lovas, Weinhardt Virág ezúttal is megszorongatta a felnőtt mezőnyt, hiszen bravúros összevetéssel a második helyen végzett Equest Cha-Chaval. A harmadik helyet a szintén kiskunhalasi Fazekas István - Cessna páros szerezte meg.

Weinhardt Virág

Mindennek ellenére a verseny legeredményesebb lovasa a Lovasakadémia színeiben versenyző Burucs Barna lett, aki begyűjtött három első, egy második és egy ötödik helyet a 125-135 centiméteres versenyszámokban.

A következő díjugrató verseny a március 15-19 között megrendezésre kerülő fedettpályás döntő lesz, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak a Nemzeti Lovardába. Aki nem tud kilátogatni, a RiderLine Facebook oldalán élőben követheti az eseményeket.

De előtte még a Tenyésztők Hétvégéjének ad otthont a Tattersall.

MSLT Tenyésztők Hétvégéje

Az MSLT Tenyésztők hétvégéjén az eladó lovak mellett bemutatkoznak a fedezőmén jelöltek, és az ország legkiválóbb magyar sportló ménjei is. Március 10. és 11. között minden lószerető érdeklődőt vár az MSLT Tenyésztők Hétvégéje a Nemzeti Lovardában.

Tovább az esemény részletes programjára >>

MSLT Tenyésztők Hétvégéje - tovább az esemény oldalára

Forrás: Díjugrató Szakág

Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kommentek