Indul a díjugrató steward képzés

Dijugratas Steward900

Az idei évtől a Magyar Lovas Szövetség díjugrató szakága nemzeti steward képzést indít, és ennek megfelelően nemzeti steward listát szerkeszt.

A pozíció után érdeklődő versenybírók az alábbi követelményeknek megfelelve, a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével vehetnek részt a 2018.03.25-én Budapesten, a Nemzeti Lovardában tartandó képzésen. A jelentkezési határidő 2018.02.11. Minden Steward 1 és Steward 2 pozícióra jelentkezőnek kötelező megírnia egy “beugró” tesztet, amit az általa választott (02.13, illetve 02.25) bírói képzés után tehet meg. Ezen a teszten minimum 80%-ot kell elérni a steward továbbképzésen való részvételhez. A továbbképzésen a jelentkezők az előadások meghallgatása után, írásban és szóban is vizsgáznak. Ezek pozitív elbírálása után kerülhet fel a jelentkező bíró a Nemzeti Steward Listára.

A Kiemelt Steward listára kerüléshez a jelentkezési lap kitöltésével és a feltételek teljesítésével lehet pályázni. Ezen bíróinknak vizsgázniuk nem kell, hiszen az FEI-nél ezt már megtették, de természetesen számukra is nyitott a továbbképzés látogatása.

Az erkölcsi bizonyítványokat mindenképpen a steward tanfolyamot megelőzően kell bemutatni személyesen, e-mailben, vagy postán, de legkésőbb a helyszínen kötelező. (Az erkölcsi bizonyítványt Budapesten személyesen azonnal kiadják, de kérhető ügyfélkapun, levélben, telefonon és postán is. Minden esetben díjmentes. Bővebb információ az erkölcsi bizonyítvány igényléséről >>

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal az alábbi e-mail címen lehet:  dijugratas@lovasszovetseg.hu

Kommentek