Kezdetét vette a Gróf Széchenyi István Emlékverseny

Dijugrato Szechenyi 2018 05 24 27

Négy versenynap, 18 versenyszám, nyolc nemzet 140 lovasa és 200 ló: kezdetét vette a Gróf Széchenyi István Emlékverseny. A Nemzeti Lovardában egészen vasárnap estig zajlanak a versenyszámok.

A Gróf Széchenyi István Emlékverseny  verseny egy igazán különleges alkalomnak állít emléket: 1914. május 23-án rendezte első hivatalos díjugrató versenyét a Budapesti Lovas Klub (BLK) elődje, a Budapesti Lovassport Egylet a Tattersallban. Ezért minden évben a május 23-ához legközelebb eső hétvégén kerül megrendezésre ez a verseny. 

A hazai lovasok mellett Ausztria, Németország, Románia, Szlovénia, Szlovákia és az Egyesült Arab Emirátusok lovasai mérik össze tudásukat és felkészültségüket a Nemzeti Lovarda négyévszakos kültéri pályáján. A verseny fénypontja a vasárnap délutáni CSI2* Gróf Széchenyi Memorial Grand Prix 145 centiméteres, kétfordulós versenyszám. 

A versenyszámokat a Riderline Facebook oldalán élőben közvetíti. Tovább az élő közvetítésre:

Facebook Cover Play

Vagy töltsd le az ingyenes Riderline Live alkalmazást a Google Play Áruházból és az App Store-ból:

Az eseményeket és eredményeket percről percre követheted a Riderline Timing alkalmazás segítségével. Az ingyenesegyszerűen használható applikáció segítségével kézhez kapsz minden érdekes és lényeges információt az élőben közvetített versenyekről. A start- és eredménylista folyamatosan frissül, láthatod a következő versenyszám kezdési idejét, vagy az épp pályán lévő lovas idejét és pontszámát.

A Riderline Timing alkalmazást ingyenesen letöltheted a Google Play Áruházból és az App Store-ból is.

Tovább a verseny részletes programjára >>

Tovább a verseny Facebook eseményére >>

Kapcsolódó cikk
Kommentek