Nézők nélkül futják idén a Nemzeti Vágtát

Nemzeti Vagta illusztracio og

A koronavírus-járvány miatt idén zárt kapuk mögött kerül megrendezésre a Nemzeti Vágta a Hősök terén. A szervezők közleménye:

"Hosszas mérlegelés után a Nemzeti Vágta Szervezőbizottsága úgy döntött, hogy zárt kapuk között szervezik meg a 13. Nemzeti Vágtát október 10-11-én a Hősök terén.

A Vágta szervezői számára eddig is a versenyzők, a közönség és a lovak egészségének védelme volt a legfontosabb szempont, ez most a koronavírus-járvány okozta helyzetben hatványozottan kiemelt szemponttá vált.

A zárt kapus megmérettetés két napos programja az elmúlt évekhez hasonlóan színes lesz, az érdeklődők a Duna Televízió csatornán, valamint a mediaklikk.hu-n kísérhetik majd figyelemmel az élő adásokat, streamelt tartalmakat.

Az online megvásárolt belépőjegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszatéríti. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!"

A zárt kapus szervezés lehetősége nem érte meglepetésként a szervezőket, hiszen a rendezvény augusztus 11-i sajtótájékoztatóján Lázár Vilmos, a Nemzeti Vágta elnöke a koronavírus-járvány kapcsán elmondta, úgy készülnek, hogy megvalósulhat a Nemzeti Vágta budapesti döntője, de hogy közönséggel vagy anélkül, azt a hatóságokkal és az Operatív Törzzsel való egyeztetések döntik el.

Forrás és fotó: Vágta.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek