Eye of the Master: exkluzív válogatás a belga lótenyésztés gyöngyszemeiből

Eot M og

29 tétel, köztük 4 embrió, 19 sportló és 6 fiatal ló kerül a virtuális kalapács alá az Eye of the Master november 13-án induló live és online aukcióján. Fókuszban a minőség a tenyésztésben és a sportban.

A belga tenyésztésű lovak a világ minden jelentős versenyén jelen vannak és sorra nyerik a díjakat lovasaikkal. Az Eye of the Master különleges kollekciója egyenesen a tenyésztőtől hozza el a legjobb kancavonalakból származó lovakat a vásárlókhoz.

A kollekció egyik ékköve az ötéves Quabriolet Van Het Bildeken. Az Anakin van Schuttershof apaságú fiatal ló nem ismeretlen a nagyközönség számára, hiszen másodikként zárt a korosztálya számára kiírt belga bajnokságban, majd Lanakenben a Fiatal Lovak Világbajnokságán szintén ezüstérmet szerzett.

De kitüntetett figyelmet érdemel Fonzz Marienshof VHL Z is, ez a könnyen kezelhető herélt, aki megtestesíti mindazt, amire egy lovas csak vágyhat a versenyek során. Az apa, For Pleasure már számos rendkívül eredményes utódot adott a sportnak. A herélt anyja, a nyolc éves I'm A Dancer jelenleg 140 centiméteres magasságon versenyzik.

Az aukció adatai:

Eotm popup 700x700
Kapcsolódó cikk
Kommentek