Emerald egyetlen teljes testvére avagy a következő CSI5* GP nyerőd - itt az Equbreeding.Auction lenyűgöző új kollekciója

Equ Breeding2209

Jövő héten szerdán kerül sor az Equbreeding.auction LIVE & ONLINE (hibrid) árverésére. A kollekció lenyűgöző és egyedülálló. Nem minden nap fordul elő, hogy megvásárolhatod Emerald egyetlen teljes mén testvérét, Hardrock Z teljes kancatestvérét, vagy az LGCT GP győztes Mumbai teljes kancatestvérét.

Szeptember 14-én, szerdán 20 órától kezdődik a licitálás erre a kivételes kollekcióra, amely díjugró lovakból, csikókból és embriókból áll. A kollekcióban jobbnál jobb lovak szerepelnek, ahogy a csikóknál is az egyik kivételesebb, mint a másik.

A fiatal, tehetséges lovakat elnézve az embernek azonnal szemet szúr Crocant Z, egy hétéves herélt, aki kétségkívül több CSI5* Grand Prix verseny jövőbeli győztese lehet. A fiatal, de erőteljes Cor de Nyze-zel kivételes sportkarrierről álmodhat.

Paard03 71 DEF
Crocant Z

Ha inkább valami különlegesre vágyik, akkor feltétlenül nézze meg Double Trouble 59 Z-t. Dominatornak ez a gyönyörű fia nemcsak tehetséges, de könnyen lovagolható is.

A csikók származása is bővelkedik egyedi vonalakban. Hogy rögtön a lényegre térjünk; fedezze fel Das Machine EQ Z-t, Emerald, Harrie Smolders egykori olimpiai tehetségének az egyetlen teljes testvérét. Tovább haladva, Hardrock Z teljes testvérére, Happy Life JT Z-re hívjuk fel a figyelmét. A hab a tortán, hogy először kínálnak egy mént közvetlenül Walnut the Muze-tól: ismerje meg Warrior van het Schaeck-et.

Veulen03 26 DEF
Das Machine EQ Z

Ha a jövőre tervez, felhívjuk a figyelmét a a beültetett embriókra!

Nemrég Christian Kukuk nyerte a római LGCT Nagydíjat. Szeptember 14-én itt a lehetőség, hogy megvásárolja Mumbai teljes testvérét, ismert nemű embrióként: Diamant de Semilly x Ischgl de Muze. Az Indoctro x Beach Quella keresztezésből származó embrió szintén különösen vonzónak tűnik, mivel Scott Brash tehetséges Hello M'Lady-jének jövőbeli teljes testvéréről van szó.

Minden bebiztosítva! "A minőség vezet el a kivételes eredményhez." Az Equbreeding.Auction és a vásárlók közötti bizalom erősítése érdekében minden ló, csikó és embrió biztosítással rendelkezik. Így garantálják az optimális kollekciót a befektetéséhez.

Kapcsolódó cikk
Kommentek