33 exkluzív sportló a Five Star Horse Auction ünnepi kollekciójában

Campanella1200

A Five Star Horse Auction legújabb online kollekciójában 33 figyelemre méltó sportlovat vonultat fel az igényes lovasok és lótenyésztők előtt.

A nagy gonddal összeállított kollekció újradefiniálja a minőség és a teljesítmény iránt támasztott elvárásokat. A kínálatban Grand Prix-jelöltek, nemzetközi tapasztalattal rendelkező fiatal lovak, amatőr lovasok számára ideális hátasok, három fedeztetési engedéllyel rendelkező mén, a legjobb vérvonalakból származó fiatal lovak, valamint a díjlovaglás és díjugratás reménységei sorakoznak.

Fedezd fel a kollekciót még ma, és jegyezd be a naptáradba az aukció időpontját. Itt a lehetőség, hogy a tiéd legyen a jövő bajnoka, egy olyan társ, aki megtestesíti a sportlovak atletikusságát és eleganciáját. Látogass el a Five Star Horse Auction weboldalára a kollekció megtekintéséhez és regisztrálj erre az exkluzív aukcióra. Emeld új szintre a lovaglás élményét és tapasztald meg ezen kivételes sportlovak energiáját és eleganciáját.

A kollekcióban többségében belovagolt és akár nemzetközi versenytapasztalattal is rendelkező sportlovak szerepelnek. Íme az aukció néhány csillaga:

Az ötcsillagos csapat:

  • Becsey Adrienn, a Magyar Sportlótenyésztők Egyesületének ügyvezetője
  • Ifj. Andirko Attila, korábbi Grand Prix lovas, nemzetközi értékesítési ügynök, az 1998 óta sportlótenyésztésre szakosodott Aranykapu Ménes egyik alapítója.
  • Grand Prix-versenyzők és tapasztalt lókiképzők
87894
Kapcsolódó cikk
Kommentek