Díjlovagló Szakág - Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés

Dijlovas K Gy univ

A Magyar Lovassport Szövetség Díjlovagló Szakágának Szakbizottsága 2024. szeptember 24. napján lemondott, ezért rendkívüli tisztújító közgyűlés kerül kitűzésre.

Meghívó

A Magyar Lovassport Szövetség Díjlovagló Szakbizottsága tisztelettel meghívja a szakágban tevékenykedő sportszervezetek képviselőit, versenyzőket, edzőket, bírókat, szülőket, támogatókat a szakági Rendkívüli Tisztújító Közgyűlésére. A rendkívüli gyűlés minden érdeklődő számára nyitott.

  • Időpontja: 2024. november 10. (vasárnap) 10 óra
  • Helyszíne: 1087 Budapest, Kerepesi út 7. - Nemzeti Lovarda Tudásközpont

A Magyar Lovassport Szövetség Alapszabályának 16. § (1) A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

(2) Ha a közgyűlés az eredeti időpontjától számított egy órán belül nem válik határozatképessé, a közgyűlést el kell halasztani és 30 napon belülre ismételten össze kell hívni.

Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendre felvett kérdésekben, a szavazásra jogosultak 5 %-nak jelenléte esetén határozatképes. A megismételt közgyűlés körülményeiről a tagokat az eredeti meghívóban tájékoztatni kell.

A megismételt közgyűlés

  • Időpontja: 2024. november 10. (vasárnap) 11 óra
  • Helyszíne: 1087 Budapest, Kerepesi út 7. - Nemzeti Lovarda Tudásközpont

A Magyar Lovassport Szövetség Alapszabályának 15. § (3) A közgyűlésen minden tag egy szavazattal rendelkezik. A tag szavazati jogát törvényes képviselője útján személyesen, vagy jogszerű meghatalmazással egyéb képviselője gyakorolhatja.

a) A meghatalmazott személy – saját tagszervezetén kívül – legfeljebb további két tagszervezet képviseletében gyakorolhatja közgyűlési jogait. A szabályszerű (teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt) meghatalmazást a szavazati jogosultság megállapítása érdekében legkésőbb a Közgyűlés megkezdésének időpontjáig át kell adni a Közgyűlés regisztrációért felelős tisztségviselőjének.

Napirend:

  • 1. Levezető elnök, Jegyzőkönyvvezető, Hitelesítők, Szavazat számláló biztosok megválasztása
  • 2. Tisztújítás: a szakág elnökének, és a szakbizottság tagjainak megválasztása
  • 3. Egyebek

A Jelölő Bizottság tagjai:

  • Dr. Paizs Gábor - pajzs.bt@t-online.hu - 06 20 910 8936
  • Almásiné Somogyi Zsuzsa - somogyi.zsuzsi85@gmail.com - 06 20 465 7369
  • Tóth Zsuzsanna - tothzs@nebih.gov.hu - 06 30 311 4808

Meghívó és meghatalmazás letöltése a Szakág weboldaláról »

Kommentek