Premierek és meglepetések Holger Hetzel kilencedik sportló aukcióján

 

Holger Hetzel Nemzetek Díja lovas mottója „A minőség soha nem lehet elég jó” – a 9. sportló aukción kínált lovai messze felülmúlják a korábbi előírásokat minőség tekintetében. 2013. december 3-án kedden ez a lenyűgöző, fiatal lovakból álló kínálat Hetzel Goch-ban (Németország) található lovasközpontjában fog gazdát cserélni egy exkluzív aukció keretében.

„A hazai és nemzetközi ugrólovaknak manapság már sokkal magasabb és technikásabb pályákat kell teljesíteniük, ezért a feladatkör, a figyelmesség, a lovagolhatóság, valamint a karakter egyre nagyobb szerepet kap a vásárlási döntésben” – állítja Holger Hetzel, amikor az aukciókon felkínált lovak kiválasztási kritériumairól beszél. Idén 25, 4 és 8 éves kor közötti ló jutott be a rendkívüli aukciós kínálatba. Semmit nem bíznak a véletlenre amikor a lovak kiválasztásáról van szó és mindegyik megfelel a magas minőségi követelményeknek.

„A kollekció némelyik tagja már szerepelt különböző bajnokságokon, sőt már győzteseink is vannak”, számolt be büszkén az edző. „Az idei aukció csupa meglepetést tartogat.”

Jövő héten a kollekciót nyilvánosságra hozzák: számos információt, fotókat és videofelvételeket láthatunk Holger Hetzel honlapján (www.holger.hetzel.de). „Minden ló 100%-ban meggyőző volt a filmezéskor és számtalan kívánalomnak megfelelnek” – kommentálta Holger Hetzel.

Ahogy ezt már megszokhattuk Holgertől, aki újító ötleteiről híres, the sportló aukció nemcsak egy aukció, hanem bemutató a premierekhez. A premier egyik része a vadonatúj fedett pálya, amely épp az aukcióra készült el. „Mérete 30 x 70 méter, tehát még több adott ahhoz, hogy kiváló atmoszférát teremtsünk” – jelenti be Holger, aki nagyon elégedett az új létesítménnyel.

És Holger Hetzel 2013-as sportló aukcióján nem az új fedeles az egyetlen újdonság. Látogasson el Ön is, hogy láthassa, mi minden van még a rendező tarsolyában!

További információk: www.holger-hetzel.de, +49 2823 18524. Az aukcó katalógusa és DVD lemeze már megrendelhető.

Forrás: www.worldofshowjumping.com

A 2008-as születésű Happiness a kilencedik Holger Hetzel aukcióján

Fotó: www.worldofshowjumping.com

Kommentek