A Nemzeti Lovardából jelentjük

Bejelentkezesog1

Kíváncsi vagy, hogy halad a Nemzeti Lovarda építése? Szeretnéd tudni, mikor vehetik birtokba a lovasok a megújult létesítményt? Tarts dr. Budai Gyulával, aki a Tattersallból jelentkezik.

„Gyönyörű lett a kis fedeles, gyönyörű lesz a nagy fedeles, elkészült a négyévszakos pálya. Minden olyan feltétel, ami ma Európában kell ahhoz, hogy valaki versenyezzen és jól érezze magát, az itt adott lesz. Egy ilyen adottságú lovas centrum, mint itt Budapest közepén, szerintem Közép-Európában nincs.” – mondta dr. Budai Gyula országgyűlési képviselő, aki Fábiáncsics Gáborral együtt folyamatosan felügyelte a Nemzeti Lovarda felújítási munkálatait.

Mint elmondta, a Nemzeti Lovarda megújul és egyben a hazai lovas élet központja is lesz majd: ide kerül át a Magyar Lovas Szövetség székhelye is.

És hogy mikor tárja ki kapuit a Tattersall a lovasok és a látogatók előtt? „A következő nagy esemény a december 15-17. között megrendezett háromnapos díjugrató világkupa. Ez lesz a Nemzeti Lovarda nyitóeseménye és nagyon remélem, hogy olyan versenyt tudunk megrendezni, amire mindannyian büszkék lehetünk. Számos nagyon komoly versenyt rendeztünk már, de ilyen fedeles világkupából ez lesz az első” - mondta el dr. Budai Gyula, aki kitért arra is, hogy fontos fejlesztések zajlanak Kiskunhalason is, ahol közel 400 millió forintból fog megújulni a Hirling József Lovaspark.

2017.10.26. Riderline

 

Kommentek