Pataki Ménes és Czékus Zoltán lovainak sikerei a lovak döntőiben Hortobágyon

17554713 1352924071397600 1061355796 N

A hortobágyi fedettpályás döntőn az 5 éves lovak fináléjában, nyolc ló került a végső összevetésbe. A győztes Czékus Zoltán lova, Casalido, egyedül tudta  harminc másodperc alatt teljesíteni az összevetést, ami a győzelmet jelentette számára.

Második lett Cirado Técsy Attilával, harmadik Heaven Of Romance Reischl Mártonnal, negyedik egy hortobágyi páros,Ibyqua és Szladek Máté és ötödik Máris Károly lova, Medál Karasszon Dániellel.

A 6 éves lovak kategóriájában harmadik helyért négy, négy hibapontos ló vetett össze, ahol a leggyorsabb, PM Quintera, a kecskeméti Horváth Balázzsal volt, így övé lett a bronzos pozíció.

Erdélyi Magdolna pályaépítő pályáját, két nagy képességű 6 éves ló ugrotta hibátlanul, így köztük dőlt el ki lesz a legjobb. Az összevetésben sem volt hiba, győzött JB Koronaőr Oláh Szabolccsal, megelőzve Ricolát, akit lovasa, tulajdonosa, Czékus Zoltán lovagolt.

Az utánpótlás lovaknál két 7 és két 8 éves ló vethetett össze szombat este a hortobágyi Mátai Ménes fedett lovardájában, amelyben teljes Pataki Ménes siker született.

Első lett a sárga kanca PM Chaccera, megelőzve PM Casellot. Mindkét lovat válogatottunk erőssége, Horváth Balázs lovagolta.

A harmadik helyen végzett Coffee, Czékus Zoltánnal a nyergében, aki így a Pataki Ménessel együtt a legeredményesebb tulajdonosként zárta a lovak fedettpályás döntőjét. Negyedik helyen végzett a nyolc éves Coolman, Zárug Annamáriával.

Gratulálunk!

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Kommentek