Szuhai Gyula győzött 135 centiméteren

Szuhai Gyula Lawisangos 20220305 og

Hét versenyszám várta a lovasokat szombaton a Nemzeti Lovardában.

Mindössze hat lovas indult szombat reggel a kezdő lovasok 100 centiméteres versenyszámában, közülük a legtöbb stíluspontot, 8,1-et Jung Lili és Bloom Aquarelle kapta a bíráktól.

Az ötéves lovak mezőnyében a harmadik versenynapon is a Fabiancsics Horses SE párosának szólt a taps. Faluhelyi Ádám és Diasandro Blue ezúttal 8,60 stílusponttal zárta a versenyt. A kiskunhalasi Füzér Gábor és Zidane 8,30 ponttal második, a debreceni Csontos Zsuzsa és Centharado harmadik.

Faluhelyi Adam Diasandro Blue 20220305
Faluhelyi Ádám - Diasandro Blue

Az ifjúsági korosztályban szintén Fabiancsics Horses SE siker született, a Kozma Rebeka – Bognár Obstreicher páros 8,5 stílusponttal zárta a versenyszámot, maga mögé utasítva a BLK-s Schäffer Rózát és Aramisz-B nevű lovát, valamint Szabó Dorinát Arvisurával.

Kozma Rebeka Bognar Obstreicher
Kozma Rebeka - Bognár Obstreicher

Az amatőr lovasok 110 centiméteres versenyének legjobbja Szakál Delinke és Quintero (Morris Lovas SE) volt, a további sorrend: Mercz Dorina – Not Forget Me, Litkei Nóra – Neverland.

Szakal Delinke Quintero
Szakál Delinke - Quintero

A hatéves lovak mezőnyében Krucsó Szabolcs és Chesterfield 8,50 stíluspontja győzelmet ért, őket a Fábiáncsics Gábor Kisimov nevű ménje követte a tiszteletkörben, harmadik a csütörtöki győztes páros, Eszes Ferenc és Let’s Win TN.

Krucso Szabolcs Chesterfield 20220305
Krucsó Szabolcs - Chesterfield
Fabiancsics Gabor Kisimov 20220305
Fábiáncsics Gábor - Kisimov
Eszes Ferenc Lets Win TN 20220305
Eszes Ferenc - Let's Win TN

78 ló-lovas páros nevezett a 125 centiméteres versenyszámra. A győzelmet a castiliás Kovács Rolandnak sikerült megszereznie Astral-C nyergében 54,83 másodperces időeredménnyel. Második Szuhai Rodrigo és Idarquithago, harmadik a szombati győztes páros, Márki Zoltán és H-C.S.R. Center.

Kovacs Roland Astral C
Kovács Roland - Astral-C

Szintén 125 centiméteres magasság várta a fiatal lovas korosztály 31 indulóját. Az első hely a Prosper LK-hoz került Gimesi Lorena és Timpex Fegyenc szép hibátlanjának köszönhetően. A páros közel öt másodperccel utasította maga mögé Illés-Tóth Lottit és Lacos nevű lovát. A harmadik helyen szintén prosperes versenyző végzett, Munn Sonja Krisztina és Marcus Licinius Crassus.

A napot megkoronázó 135 centiméteres versenyszám időre zajlott egyszeri összevetéssel. A két körből Szuhai Gyula és Lawisangos került ki győztesen, második Verena Haller és Carry Anne, harmadik Mráz Tamás BN Silver nyergében.

Szuhai Gyula Lawisangos 20220305
Szuhai Gyula - Lawisangos
Verena Haller Carry Anne
Verena Haller - Carry Anne
Mraz Tamas BN Silver 20220305
Mráz Tamás - BN Silver

Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kapcsolódó cikk
Kommentek