Ugrólovat vett a focilegenda Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic Lova900

A lovak még a legnépszerűbb focistákat is lenyűgözik: a Manchester United veteránja, Zlatan Ibrahimovic ezúttal egy 6 éves KWPN kanca résztulajdonosa lett. Ibra persze nem tervezi, hogy a labdarúgásról átnyergel a díjugratásra, a lovat a másik résztulajdonos, Michol del Signore, az MDS Sport Horses istálló tulajdonosa fogja edzeni és lovagolni. Tulajdonosai már most nagy reményeket fűznek a fiatal kanca jövő évi lanakeni szerepléséhez.

A svéd csatár saját Twitter oldalán mutatta be a hatéves, Grande Dieni névre hallgató kancát épp a múlt héten, amikor 36. születésnapját is ünnepelte, így akár születésnapi meglepetésként is tekinthet új szerzeményére.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United legendás vezetőedzője nagy rajongója volt a lovaknak, ezért játékosait rendszeresen elvitte lóversenyekre is, így nem csoda, hogy Ibrahimovicnak versenylovai már korábban is voltak. Ugróló azonban most először került a birtokába.

Grande Dieni lovasa és edzője Michol del Signore, az MDS Sport Horses istálló tulajdonosa lesz, akivel Ibrahimovic jó barátságot ápol. A ló kiképzését Olaszországban kezdik meg, majd Hollandiába viszik a kancát, és szeretnék, ha a jövő évi lanakeni világbajnokságon már jó eredményekkel szerepelne.

Grande Dieni 2011-es születésű, 175 cm marmagasságú holland sportló kanca. Apja Eldorado VD Zeshoek TN, anyja pedig Vidieni. A Horsetelex oldalán többet is megtudhatsz a származásáról >>

Forrás: Focimágia.hu, Mirror, Equestrian Insights, RidersAdvisor

Érdekelnek a világ lovas hírei? Iratkozz fel hírlevelünkre:

Kommentek