2018 tavaszi lovas trendjei

Tavaszi Ajanlo Kiemelt

Bár még csalóka az időjárás, a tavaszi lágy szellő és napsütés lassan mosolyt csal a lovasok arcára. Ideje búcsút inteni a vastag lovaglókabátnak, bélelt lovaglócsizmának és lengébb öltözetre váltani. A tavaszi megújulás jegyében sorra vesszük, hogy mik azok a darabok, amikre feltétlen szükséged lesz idén tavasszal.

Tartsd magadat szárazon és komfortosan ezzel a technikai anyagú magasgalléros pólóval! A napsütötte edzések tökéletes kiegészítője: speciális UV szűrős, gyorsan száradó, könnyed, légáteresztő hálós betéttel kiegészített technikai anyagból készült. Cipzáras magas gallérja miatt többfunkciós viselet.

Horze Versenying900
Horze Trista Női Rövidujjú Technikai Versenying

Kétféle anyag és szín kombinációja összpontosul ebben a jól kihasználható cipzáras, zsebes, karcsúsított női felsőrészben. Tökéletes viselet a hűvösebb tavaszi reggeleken vagy estéken. Ideális kényelmet ígér mozgáshoz, vagy akár az utcai forgatagba.

Cipzarasfelso900
HKM Roma pulóver

Csinos, sportosan nőies darab kényelmes, hihetetlenül rugalmas anyagból, vékony béleléssel. Karcsúsított fazonnal, zsebekkel, kétoldali cipzárral, magas gallérral. Tökéletes választás a hűvösebb, átmeneti időre.

Horze Cipzarasfelso900
Horze Chloe női könnyű bélelt cipzáros felsőrész

Adj egy kis plusz kényelmet lovas hétköznapjaidhoz ezzel a belebújós, elasztikus anyagú lovaglóleggingsszel! Térdszilikonnal a megfelelő tapadásért, kényelmes, középmagas derékrész, rugalmas, szűkített lábvég:

Horze Leggins900
Horze Serena térdszilikonos női lovaglóleggings

Gyönyörű, tavaszias színek, vidám minták, a rózsaszín lányos verzión plusz strasszokkal. Könnyű, kényelmes, légáteresztő pamut póló gyermek méretekben, mely ideális lehet sportoláshoz, vagy akár a nyári hétköznapok során is:

Horze Gyerekpolo900
Horze Abbie lovacskás gyermek póló

Letisztult, sportos elegancia tükröződik erről a légáteresztő pamut anyagból készült, divatos férfi pólóról. Kényelmes és sportos viselet a tavaszi edzésekhez:

Ffpolo900
HKM Sporty póló
Kommentek