Conor Pass: a kiváló ugróstílusú holsteini

Conor Pass 900 472

Közeledik az MSLT Tenyésztők Hétvégéje, és vele együtt nyereményjátékunk sorsolása is. Szerencsére még van néhány kiváló mén a tarsolyunkban, akiket bemutathatunk. Mai választottunk a gyönyörű holsteini, Conor Pass.

Conor Pass egy szép és modern típusú holsteini mén. A 18A2 holsteini kancacsaládból származik, amely sok olyan híres fedezőmén utódot adott, mint például Chambertin és Clinton. Kiegyensúlyozott idegrendszerű, laza-elasztikus mozgású, rendkívül jó típusú, harmonikus mén kiváló ugróstílussal.

Apja, Catoki egy világszínvonalú mén, aki óriási ugrásképességgel rendelkezik, a híres 4705-ös Holsteini kancacsaládból származik. 2011-ben győzelmeket és helyezéseket szerzett a Világkupán és Nemzetek Kupájában. 2012-ben Catoki több helyezést szerzett a Global Champions Tour sorozatban. Több sikeres utóda is van, akik világszínvonalú versenyek toplistás helyezettei.

Conor Pass Pedigree
Conor Pass származása

Conor Pass első csikói már megszülettek és könnyen kezelhető, rendkívül intelligens, szép küllemű csikókat láthatunk utána.

  • Születési év: 2010.
  • Fajta: holsteini
  • Színe: pej
  • Tenyésztője: Vincze László
  • Felállítás helye: Budapest
  • Kontakt: Erdélyi Lóránt +36 20 312 3215

Feliratkozással álmaid csikója felé

Ha szeretnéd, hogy Conor Pass vagy hozzá hasonlóan kiváló fedezőmén legyen születendő csikód apja, néhány napig még van lehetőséged arra, hogy feliratkozz a Riderline hírlevelére és ezzel csatlakozz nyereményjátékunkhoz:

Tovább a részletes játékszabályzatra >>

Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfoto.hu

Kommentek