Lovak, akiket látva újraértelmezed a bombabiztos fogalmát

Bombproof

A legtöbb lovas előbb-utóbb a saját bőrén tapasztalja, hogy a lovak mindössze két dologtól félnek: azoktól a dolgoktól, amik mozognak, és azoktól, amik nem. Most bemutatunk azonban néhány patást, akik fittyet hánynak erre az általánosan elterjedt nézetre.

Egy nézőkkel teli aréna, három hatalmas, zörgő és mozgó ponyva, valamint Esmeralda és nyergében Will Rogers. A páros 2015-ben a JBK Horse Show-n mutatta meg, hogy egy kiválóan képzett díjló is képes megőrizni nyugalmát akár rendhagyó körülmények között is:

Anna Blomgren és lova tovább emelte a tétet: traktor, rendőr, bankrabló, láncfűrész és a lovas feje felett átugrató motoros is szerepelt különleges produkciójukban. Nem kérdés, hogy egyszerűen nem lehetett őket kizökkenteni a nyugalmukból.

Karen Teague egy eladó lováról, Pumbáról készített egy különleges videót, miután megunta, hogy minden érdeklődő ugyanazokat a kérdéseket teszi fel neki. Pumba pedig megmutatta, hogy neki mindegy, mi mozog és mi nem, őt aztán nem lehet kihozni a béketűrésből:

Pumba egy másik videóban azt is bizonyította, hogy a csörgő-zörgő nejlonzacskóktól sem száll inába a bátorsága, illetve hogy leendő gazdájának a bevásárlás során is hasznos segítsége lesz:

És vannak olyan lovak is, akik a legvérszomjasabb ragadozóktól sem rettennek meg. A következő videó patás főszereplője például egy félelmetes dinoszaurusszal köt közelebbi ismeretséget:

Kommentek