Karácsonyi ajándékötletek lovadnak

Fouganza ah22 003 expires on 05 07 2026 637b93c7ae4ee

Sokan már javában ajándékokat keresgélnek a szeretteiknek. A Fouganza segítségével idén is adunk néhány tippet, hogy mivel lepd meg lovadat.

900-as kantár

Ez a mindan részletre kiterjedően a lovak kényelmét szolgáló kantár igazi gyöngyszem. Tarkónál és állnál párnázott, így sem a csigolyákra, sem az állcsontra nem nehezedik kényelmetlenül nagy nyomás. Kétoldalt a pofaszíjak kritikus nyomáspontjain szintén párnázott alátétet kapott. Mindenhol pergős csatok könnyítik meg a lovas számára a kantár becsatolását. Kisorrszíja nyom nélkül levehető. Háromféle barna színben elérhető.

Kantar 900 as nagylo es poni bor orrszij vilagosbarna
900-as kantár

Ötpontos szügyelő martingálvillával

Ez az első ötpontos szügyelős martingál a Fouganza választékában. Tervezését gondos kutatómunka előzte meg, és az eredmény magáért beszél. Egy nagyon jó ár-érték arányú termék született, amely esztétikai és kényelmi szempontból is kiválóan megállja a helyét. Praktikus, levehető martingálvillával, és még praktikusabb, nyitható martingálkarikákkal (ami levédett szabadalma a Fouganzának) egészen biztosan szeretni fogjátok.

Szugyelo 5 pontos nagylo es poni sotetbarna
Ötpontos szügyelő martingálvillával

Csatos-szőrmés lábvédők

A szőrmés felszerelések soha nem mennek ki a divatból. Érzékeny bőrű lovak miatt kezdték el gyártani, de ma már nem csak az ő kényelmüket szolgálja. Egy megfelelően összeválogatott szett a kényelem mellett az igényességet és a harmóniát is megjeleníti. Ehhez választhatod a Fouganza szőrmés, csatos ín- és bokavédőjét sötétbarna színben. Kiegészítheted a színben és stílusban hozzá passzoló szőrmés kötőfékkel és nyeregemelővel is.

Invedo 580 as nagylo 2 db barna
Csatos-szőrmés ínvédő

900-as szabott nyeregalátétek

A Fouganza nyeregalátét választékának legextrább modellje ez a rendkívül igényesre tervezett nyeregalátét. Amellett, hogy külső megjelenése letisztult és elegáns, nem csak a ló felőli, hanem a külső oldala is lélegző, mesh anyagból készült. Anatómiai szabása követi a ló hátának vonalát, marcsatorna mentén vékonyított, hogy még jobban szellőzzön, bújtatói praktikus, csatos rögzítési lehetőséget kaptak, ezt azonban nem a szokásos módon az első felrántószíjhoz kell rögzíteni, hanem a nyereg elején lévő pici karikákba.

Nyeregalatet 900 as nagylo meret fekete barna
900-as szabott nyeregalátét

Szemezgess a Fouganza termékekből a Decathlon webshopjában vagy látogass el a Decathlon áruházak egyikébe és ajándékozd meg lovadat a kényelmes, gondosan tervezett termékek nyújtotta komforttal!

Boldog karácsonyt kíván a Fouganza magyarországi csapata!

Borítókép: sportoljma.hu- A jobb oldali sárga lovon minden cikkben szereplő termék egyszerre látható.

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kapcsolódó cikkek
Kommentek