Újdonságok a Fouganza őszi-téli választékában

Fouganza2022osz og

Hűvösek már a reggelek és az esték, és egyre korábban sötétedik. Előkerülnek a pulcsik, mellények és vékony dzsekik. A Fouganza bemutatja legújabb őszi-téli termékeit.

180 Fullgrip téli lovaglónadrág

Maga a modell már évek óta a Fouganza választékának nagy sikerű darabja, eddig sötétkék színben volt elérhető, emellé érkezett most meg a bézs/óarany árnyalat, amely hozzájárul ahhoz, hogy télre is választhass vidám, világos színű lovasruházati termékeket. Polárral bélelt, teljes ülőfelületén szilikonnal, jobb combján nagy méretű telefonzsebbel.

Noi lovaglonadrag 180 fullgrip hotarto teliszilikonos bezs 6322e4a35a4e3
180 Fullgrip téli lovaglónadrág

900-as hőtartó lovaglómellény

A márka téli választékának legszembetűnőbb darabja. Levehető kapucnival, intenzív lovagláshoz fejlesztett fazon. Nagy mozgásszabadságot biztosít és optimális védelmet nyújt a hideg ellen. Bordó és sötétkék színben, ezüst színű zipzárral kapható. Dobd fel vele a hűvösebb napokat!

Noi lovaglomelleny 900 as hotarto bordo 6322e4f04b55c
900-as hőtartó lovaglómellény

500 warm hosszú ujjú hőtartó lovas felső

Szintén egy több éve sikeres termék új színe. Technikai aláöltözetként is kiválóan megállja a helyét, de enyhe időben önmagában is hordható, mutatós darab. A megfelelő helyeken kiváló légáteresztő képességű betoldásokkal, fenyvisszaverő csíkkal a zipzár két oldalán. Férfi, női és gyermek változatban is elérhető.

Noi lovas felso 500 warm hosszu ujju hotarto bezs 6322e5e080825
500 warm hosszú ujjú hőtartó lovas felső

Gyerek lovaglókabát rosegold cipzárral

Meleg és kényelmes lovaglókabát gyerekeknek a hideg napokra. Karcsúsított fazon, a megfelelő helyeken kiváló légáteresztő képességgel és rosegold cipzárral. Vastag vatelintöltete fagypontig melegen tart. 70%-ban újrahasznosított anyagok felhasználásával készült.

Gyerek lovaglokabat kek 6322e61d8f2fc
Gyerek lovaglókabát rosegold cipzárral

500-as női lovasmellény rosegold cipzárral

A Fouganza választékának ez a darabja egész évben elérhető a Decathlon áruházakban, de ilyenkor hirtelen sokan kezdik el keresni. A fekete alapszín mellé ebből is megérkezett a bézs árnyalat, szintén rosegold zipzárral, hogy elegánsan és vidáman lovagolhass bele a hideg évszakba.

Noi lovaglomelleny 500 as bezs 6322ed57bc3b9
500-as női lovasmellény rosegold cipzárral

100-as férfi mellény

A választékból természetesen nem hiányozhat a férfi mellény sem. Ezt a jól ismert modellt tavaly óta a fekete mellett már sötétkék színben is megvásárolhatod. Ideális az átmeneti időre pólóval, de a hidegebb napokon vastagabb pulóverrel viselve is jó választás.

Ferfi lovaglomelleny 100 as tengereszkek 63233b1d99db8
100-as férfi mellény

Gyerek mellény

A legkisebb lovasainknak ajánljuk ezt a vastagabb, vatelin béléses mellényt, amely idén két új színben kerül a polcokra, hogy a fiúk és a lányok is megtalálják a hozzájuk illőt. Szilvakék/sötétbordó és sötétkék színben elérhető, utóbbi világos színű cipzárral, amely illeszkedik az idei kollekció vezérszínéhez.

Gyerek lovas melleny 500 warm ujjatlan hotarto sotetbordo 63233ba204208
Gyerek mellény

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kommentek