Miért olyan jó a Horze webshopból rendelni decemberben?

Horze dec2020 og

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az év utolsó hónapja a legtöbbünknek rohanósan, gyakran az idegeskedést sem mellőzve, és kifejezetten gyorsan telik el. Ez a mostani rendkívüli vírushelyzetben talán még inkább így van. A Horze csapata szeretné a lehető legnagyobb mértékben megkönnyíteni számodra az ünnepek előtti készülődést, ajándékvásárlást. Fontos, hogy tudd, rájuk mindig számíthatsz!

Összegyűjtöttük, miért érdemes a Horze webshopot választanod decemberben:

  • Legelsősorban azért, mert így részt vehetsz óriási karácsonyi nyereményjátékukban, melynek során összesen 150.000 Ft értékű Horze vásárlási utalványt és egy Casco kobakot sorsolnak ki 3 nyertes részére. További részletekért kattints >>
  • Emellett a Horze webshopból rendelt készleten lévő termékeid 1 munkanap alatt megérkeznek otthonodba;
  • A honlapon lehetővé tették a bankkártyás fizetést, mely egy közkedvelt, kényelmes forma a rendelés során;
  • 5000 Ft felett ingyenes szállítást biztosítanak a súlyhatárt nem meghaladó termékekre;
  • A GLS futárnál igénybe veheted az érintésmentes kézbesítést, ami a te biztonságodat szolgálja;
  • Félsz, hogy nem lesz jó, amit karácsonyi ajándéknak szántál? Január 31-ig meghosszabbított cseregaranciát vállalnak, ami nemcsak a méret cseréjét, de levásárlást is jelent;
  • Nem tudod, mivel lepd meg lovas szeretteidet? Válaszd a megújult Horze ajándékkártyát, melyre mostmár bármilyen összeget fel tudnak tölteni, nincs lejárati ideje, nem kell egyszerre felhasználni és természetesen a webshopban is beváltható.
  • Kérdésed lenne? Fordulj bizalommal a Horze kedves, szakmailag hozzáértő munkatársaihoz mindennap Instagramon, Facebookon, emailen, vagy telefonon.
  • Szeretnél elsőként értesülni a legújabb és legmenőbb termékekről, nyereményjátékokról és a váratlan meglepetés kuponokról? Kövesd a Horze Lovasáruház bejegyzéseit az Instagramon, Facebookon és iratkozz fel a hírlevelükre is!

Ha a webshopos rendelés mellett a Horze áruházba is betérnél, várnak szeretettel hétfőtől vasárnapig mindennap, reggel 9-től este 7-ig!

Horzenyitva Dec RL
Kattints a képre és irány a Horze webshop!

Kellemes ünnepi készülődést kíván a Horze magyarországi csapata!

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotók: Horze

Kapcsolódó cikkek
Kommentek