Boldog Horze őszt mindenkinek!

Főkép

Te is utálsz fázni a lovardában, igaz? A Horze legújabb őszi - téli kollekciójával megszűnik a didergés, nincsenek többé összefagyott kéz- és lábujjak! Íme egy teljes öltözet a legnépszerűbb Horze termékekből, melyek garantáltan felmelegítenek!

A szezon egyik nagy befutója a B//Vertigo Darcey felsőrész, mely kétféle speciális anyag kombinációjából készült, kifejezetten a hideg edzésekre. Hihetetlenül kényelmes, rugalmas, rendkívül jól szellőző darab, mely azonnal a kedvenced lesz:

Bvertigodarcey
B//Vertigo Darcey női felsőrész

Ha a megfelelő télikabátot keresed, az alábbi paraméterekre figyelj nagyon: fontos a vízálló, vagy legalábbis vízlepergetős külső, a légáteresztőség és a meleg bélelés. Ezek a tulajdonságok azonban gyakran járnak együtt nehéz súllyal és hidd el, azt nem fogod szeretni a lovardában! A Horze ajánlata a B//Vertigo üdvöskéje, melyet mindezen jellemzők mellett kimondottan lovagláshoz és a ló körüli munkákhoz terveztek:

Bvertigoestella
B//Vertigo Estella télikabát

Ha felülről már felöltöztél, a kéz sem maradhat ki, hiszen az tud csak igazán fázni! A Horze erről is gondoskodik egy praktikus és kényelmes modellel. Puhán bélelt, rugalmas anyagból készült, mely egyáltalán nem akadályoz a mozgás során és tökéletesen érezhetőek benne a szárak is:

Horzetélikesztyű
Horze téli kesztyű

Jelentőségteljes darabhoz érkeztünk el, mely nagyban meghatározhatja a megfelelő lovasélményt. Ez nem más, mint a lovaglónadrág. Szerencsére nem kell lemondanod a kedvenc, jól bevált fazonodról sem, hiszen több standard Horze terméknek van téli változata is. Így a nyertes a legnépszerűbb Horze Grand Prix softshell nadrág teljes ülőfelületén szilikonos, polárbéléses változata:

Horzethermograndprix
Horze Grand Prix thermo lovaglónadrág

Már csak egy lényeges kiegészítőt kell beszerezned, hogy teljes legyen az öltözeted! A lábbeli kiválasztása esetén nem elég csak arra figyelned, hogy meleg legyen, hanem talán ebben az esetben az egyik legfontosabb tényezőre, a kényelemre is kiemelkedő hangsúlyt kell fektetned. Mindenképpen valódi bőrt válassz, mert csak az képes légáteresztőségre és a lábfej formájának felvételére. A belső bélés a maximális komfort érdekében minimum 50% valódi szőrme legyen és a talprész vastagságát is ajánlott figyelembe venni, hiszen alulról igen könnyedén fel lehet fázni a hideg hónapok során. Ennek fényében jöjjön végszóra a Horze egyik legtöbbet vásárolt modellje, a Horze Maine téli lovaglócipő:

Horzemainecipő
Horze Maine téli lovaglócipő

Úgy érzed, nem lesz elég egy szett? A legizgalmasabb szezonális újdonságokért – neked és lovadnak – kövesd a Horze Lovasáruház bejegyzéseit az Instagramon és a Facebookon!

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotók: Horze

Kapcsolódó cikk
Kommentek