A legújabb trendek a Horze őszi kínálatában

Horze 202010 og

A borongós őszi időjárás beköszöntével a legtöbb ember esténként bekuckózik egy forró kakaóval a tévé elé, és hallgatja az ablakon az eső kopogását. A lovasoknak nincs ilyen szerencséje, hiszen legtöbbünk munka vagy iskola után jut ki a lovaihoz, és bőrig ázva, a sárban tapicskolva teljesíti a napi feladatait. Ehhez elengedhetetlen a professzionális öltözet, ami nem csak melegen tart, de vízlepergető anyagból van, jól szellőzik, és kényelmes viselet a sportoláshoz. A Horze legújabb őszi kínálata ebben nyújt segítséget, ráadásul csinosabbnál-csinosabb darabok közül válogathatsz, hogy feldobd kicsit a hangulatod.

Horze Maeve női softshell dzseki

Ideális hosszúságú softshell kabát az őszi lovaglásokhoz. Rugalmas anyagból készült, puha polár béléssel. Jól tartja a meleget, így az átmeneti időszakban elég alá egy vékony pulcsi, vagy póló. Emellett megfelelően légáteresztő is, nem lehet benne kimelegedni egy hosszabb edzés, vagy terep után sem. Karcsúsított fazonjával egy igazán sportosan elegáns darabja lesz őszi lovas ruhatáradnak. Kétoldali cipzárral, cipzáros zsebekkel, ujjszűkítéssel készült, hogy minden praktikum birtokában legyen. A nyeregben tökéletesen követi minden mozdulatod.

Horze felsok 2020 10
Horze Maeve női softshell dzseki

Horze Brooke női hosszú parka kabát

Ha már a télre készülsz, válaszd ezt a sportosan elegáns, hosszú női parka kabátot, ami a legnagyobb hidegekben sem okoz majd csalódást. Erős, tartós, vízálló anyagból, vastag, de mégis légáteresztő béleléssel, mely maximálisan szélálló és külső rétege magasfokon szennyeződéstaszító. Mély, patentos zsebekkel, cipzáros mellzsebekkel, divatos szőrmés meleg kapucnival, ami lecsatolható. Minden részletében a téli lovas hétköznapokra tervezve! Alsó részén kétoldalt felcipzározható, így kényelmes benne a lovaglás is. Keresd a legújabb őszi színekben:

Horze kabatok 2020 10
Horze Brooke női hosszú parka kabát

Horze Maddox fejpánt

Szeles időben ideális választás egy fejpánt, ami melegen tartja és védi füledet. Ez a kényelmes, polárral bélelt kötött női fejpánt elengedhetetlen a hidegebb napokra. Széles színválasztékának köszönhetően biztosan megtalálod a szettedhez tökéletesen passzolót.

Horze fejpant 2020 10

Horze Wilton polártakaró

Lovadnak is szüksége lehet extra védelemre a hideg hónapok beköszöntével. Ez a prémium kategóriás polártakaró gyorsan szárazzá varázsolja kedvencedet. Használd a hűvös őszi edzések után, vagy akár télen is! Minőségi, vastag, mégis légáteresztő anyagból, mely a nedvességet felszívva lovad szőréről továbbpárologtatja azt, ezzel elkerülve, hogy megfázzon. Alul keresztpántokkal, elöl rozsdamentes acél csatokkal rögzíthető. Keresd a legutolsó divat szerinti őszies színekben:

Horze wilton polartakaro
Horze Wilton polártakaró

B//Vertigo Vermont univerzális nyeregalátét

Azonnal beleszeretsz ebbe a divatos, feltűnő és imádnivaló B//Vertigo újdonságba! Speciális, gyorsan száradó, maximálisan légáteresztő, mégis puha, vastag anyagból készült univerzális/ugró fazonú nyeregalátét szezonális álomszínekben, a készlet erejéig. Hullámformájú steppelésének köszönhetően a lengéscsillapító-súlyeloszlató töltete biztosan a helyén marad a nyomás hatására is. A nyereghez két helyen rögzíthető, így biztosan nem mozdul el.

Horze nyeregaletetek 2020 10
B//Vertigo Vermont univerzális nyeregalátét

Tovább a Horze őszi/téli kollekcióra:

Horze 2020 osz tel
Kommentek